Μενού

Ένας Κουφός Πανέμορφος Γατούλης, Με Υπέροχο Χαρακτήρα, Ψάχνει Σπίτι- Ποιος Θέλει Να Ανοίξει Την Αγκαλιά Του Για Αυτόν;

Shares 0

Είναι μερικά πλάσματα που σου κλέβουν την καρδιά από την πρώτη φορά. Και ας μην είναι σαν τα άλλα. Είναι όμως μοναδικά και αυτό είναι που έχει σημασία.

Ένα τέτοιο πλάσμα είναι και ο γατούλης που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ένας λευκός, αριστοκρατικός, τρυφερός και γεμάτος αγάπη γάτος. Είναι όμως κουφός. Τα μοναδικά πλάσματα που λέγαμε πιο πάνω.

Μπορεί να μην ακούει αλλά διαβάζει τη γλώσσα του σώματος. Αγαπάει παιδιά, σκύλους, γάτους. Του αρέσει να παίζει και να βρίσκεται σε αγκαλιές.

Είναι δύσκολο να βρει σπίτι. Το γνωρίζουμε. Ο κόσμος έχει προκατάληψη. Κουφό ζώο; Ναι, κουφό. Τι σημασία έχει αυτό; Έχουμε ξαναπεί. Τα τυφλά, τα κουφά και γενικά τα ζώα με κάποιο πρόβλημα γίνονται η καλύτερη παρέα.

Αν κάποιος θέλει να ανοίξει το σπίτι του για τον όμορφο αυτό άγγελο, ας καλέσει στο 6945386096 ή ας στείλει μήνυμα εδώ 👉 ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων

Είναι περίπου 4 μηνών. Δίνεται μόνο Αθήνα, με προϋπόθεση στείρωσης και απέραντης αγάπης.Μην τον αφήσουμε άλλο να περιμένει.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close