Μενού

ΗΠΑ: Και δεύτερος γιατρός σε υπόθεση λαθροθηρίας…(Εικόνες)

Shares 15

γιατρός Οι αρχές της Ζιμπάμπουε συνέδεσαν ένανγιατρό από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ με την έρευνα που διεξαγάγουν σχετικά με τηλαθροθηρία λιονταριών, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομά του και γνωστοποίησαν ότι πρόκειται για έναν πελάτη γραφείου οργάνωσης σαφάρι, το οποίο αντιμετωπίζει ήδη κατηγορίες για παραβίαση των κανονισμών, μία εβδομάδα αφότου έναςαμερικανός οδοντίατρος κατηγορήθηκε ότι σκότωσε χωρίς να έχει άδεια το γνωστότερο λιοντάρι της χώρας, τον Σέσιλ.

Ο δόκτωρ Τζαν Σέσκι, που έχει ένα γυναικολογικό ιατρείο στο Πίτσμπουργκ, αναγνωρίστηκε ως πελάτης του γραφείουNyala Safaris, ο ιδιοκτήτης του οποίου συνελήφθη με την κατηγορία ότι διοργάνωσε παράνομο κυνήγι.

Ο γιατρός είχε ταξιδέψει στην Ζιμπάμπουε τον Απρίλιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρινς Μουπαζβιρίχο, υπουργός στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Νερού και Κλίματος.

Στην ανακοίνωση το όνομα του γιατρού προφέρεται ως Τζαν Σιέσκι ωστόσο η διεύθυνση που δίνεται και άλλες λεπτομέρειες υποδεικνύουν ότι πρόκειται για τον γιατρό Τζαν Σέσκι. Δεν αναφέρεται επίσης εάν ο γιατρός έχει κατηγορηθεί για οποιαδήποτε παράβαση.

γιατρός

Ο Σέσκι δεν έχει απαντήσει στα μηνύματα που του έχουν αφήσει στον τηλεφωνητή του, την οικία του και το γραφείο του.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Horns of Africa Safaris ένας άνδρας που έχει αναγνωριστεί ως ο Σέσκι ποζάρει με ζώα που υποστηρίζει ότι σκότωσε, χρησιμοποιώντας τόξο και βέλη, μεταξύ αυτών μιας ζέμπρας, ενός αφρικανικού βουβαλιού και μιας στρουθοκαμήλου.

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε έναν άλλο ιστότοπο, της εταιρείας Alaska Bowhunting Supply απεικονίζεται ένας άνδρας, που έχει αναγνωριστεί ως ο Σέσκι, με ένα κουφάρι ελέφαντα, ενώ επίσημαίνεται σε μια λεζάντα κάτω από την φωτογραφία: «Αυτός ο ελέφαντας της Ζιμπάμπουε είναι ο έκτος αφρικανικός ελέφαντας τον οποίο σκότωσε ο γιατρό Τζαν Σέσκι».

Στο λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook του γυναικολογικού ιατρείου του Σέσκι χρήστες έχουν γράψει ήδη δεκάδες μηνύματα.

«Συγχαρητήρια για το λιοντάρι που σκότωσες πρόσφατα. Είσαι ένα εξαιρετικό δείγμα του ανθρώπινου είδους. Βλέπω ότι επίσης δολοφόνησες έναν ελέφαντα…» γράφει ένα χρήστης.

γιατρός

nooz.gr

Shares 15

Σχόλια


Read more:
Close