Μενού

Ημίαιμο κουταβακι δίνεται για υιοθεσία

Shares 72

Έχει μάθει και δεν λερώνει μέσα στο σπίτι τις περισσότερες φορές και κάνει ατελείωτα παιχνίδια με τα άλλα σκυλάκια που φιλοξενείται.
Αν κανει καμία αταξία και του βάλεις τις φωνές το καταλαβαίνει κατευθείαν και πάει και ξαπλώνει στο κρεβατάκι του και σε κοιτάει με τα ματάκια τα θλιμένα και σου ζητάει συγνώμη.Είναι πολύ εκπαιδεύσιμος και μαθαίνει πολύ γρήγορα και εύκολα.
Ο μικρός μας φοβιτσάρης βρέθηκε την Τετάρτη 20/1/2016 στη μέση του πουθενά στη Μαγούλα Αττικής απο την Βασω Τσαρμποπουλου να είναι κουλουριασμένος σε μία γωνίτσα και να τρέμει απο το κρύο.Η καρδιά της εθελόντριάς μας ράγισε και της επέδειξε οτι πρέπει να το πάρει για να μην πεθάνει απο το κρύο και αυτό έκανε.
Το πήρε στο σπίτι της για να του δώσει λίγο φαγάκι και τη ζέστη που αναζητούσε.
Την Πέμπτη 21/1/2016 πήγαμε στη κτηνίατρο να δεί τον μικρούλη. Είναι υγιέστατος, εμβολιάστηκε και αποπαρασιτώθηκε. Είναι 3 μηνών και 11,700 στα κιλάκια του και θα γίνει 30-40 κιλά.Είναι πολύ φιλικός και χαδιάρης με τους ανθρώπους αν και τους φοβάται λιγάκι όταν κάνουν απότομες κινήσεις γιατί προφανώς έχει φάει λίγο ξύλο.Με τα άλλα σκυλιά δείχνει τον καλύτερο εαυτό του και τους κάνει χαρές και παιχνίδια.
Βρίσκετε στη ζεστή φιλοξενία της Erofili Kampouraki μέχρι τις 10/2/2016 και ψάχνει ένα ζεστό σπιτάκι και τον υπέροχο μπαμπά που θα μπορεί να δεχτεί την αγάπη που θα του δώσει αλλά θα μπορεί και να τον κουμαντάρει!!
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, τσιπάκι που θα επιβαρύνει τον νέο ιδιοκτήτη και την προυπόθεση της στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.
Όποιος λάτρεψε αυτόν τον γίγαντα να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6978820564.

Shares 72

Σχόλια


Read more:
Close