Μενού

Σάλος με την αρκούδα που περπατά σαν άνθρωπος! (video)

Shares 71

αρκούδα Μια συγκινητική ιστορία ζώου ή μια καλοστημένη φάρσα;

Ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά και συζητήσεις επί… συζητήσεων για τη γνησιότητά του, έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου.

Και πώς όχι όταν σε αυτό εμφανίζεται μια αρκούδα, σε καθεστώς αιχμαλωσίας, να περπατά σαν άνθρωπος! Και μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν πως δεν είναι τίποτα άλλο από έναν… φαρσέρ με μια αληθοφανή στολή αρκούδας, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν διαφορετική άποψη.

Πρώτη και… καλύτερη, η κτηνίατρος από πάρκο προστασίας άγριων ζώων στο Λάος, Eliza Jinata, η οποία και δημοσίευσε το βίντεο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η ασιατική αυτή μαύρη αρκούδα όχι μόνο είναι αληθινή, αλλά πρόκειται για ένα πολύ ταλαιπωρημένο ζώο που ζει στο πάρκο και σώθηκε μετά από πολυετή και βάναυση αιχμαλωσία.

Υποστηρίζει ότι μεγάλωσε σε ένα κλουβί υπερβολικά μικρό, ενώ της έδιναν ελάχιστη τροφή προκειμένου να ικανοποιεί απλά τις βασικές ζωτικές ανάγκες της και να μπορούν να της αφαιρούν τα υγρά της χολής, τα οποία έχουν αυξημένη ζήτηση στη μαύρη αγορά, καθώς χρησιμοποιούνται σε παράνομα ιατρικά σκευάσματα.

Το ατροφικό σώμα της, έτσι, σε συνδυασμό με τον ασφυκτικά μικρό χώρο όπου ζούσε και τα λίγα κιλά της, ώθησαν την αρκούδα να αναπτύξει αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο κίνησης.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με την Jinata, 10000 περίπου σπάνιες αρκούδες σαν αυτή ζουν σε παρόμοιο καθεστώς αιχμαλωσίας.

πηγή

Shares 71

Σχόλια


Read more:
Close