Μενού

Όταν ένα άσπρο λιοντάρι και μια άσπρη τίγρης έκαναν μωρά το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό

Shares 954

Τίγρης λιοντάρι Λευκό λιοντάρι λευκή τίγρης Τι θα συμβεί εάν ένα λευκό λιοντάρι και μια λευκή τίγρης ζευγαρώσουν; Πως θα είναι τα μωρά τους;

Χάρη σε αυτό το αγαπημένο ζευγάρι έχουμε την απάντηση. Τα μωρά τους είναι πραγματικά αξιολάτρευτα και φυσικά.. εξαιρετικά σπάνια!

Ονομάζονται Λεοντοτίγρεις και επειδή το λιοντάρι-πατέρας εισάγει ένα γονίδιο που ευνοεί την ανάπτυξη, αλλά το ομόλογο γονίδιο αναστολής της ανάπτυξης από την τίγρη-μητέρα απουσιάζει, τα παιδιά τους όταν μεγαλώσουν, θα έχουν μέγεθος μεγαλύτερο και από τους δύο γονείς.

Οι Λεοντοτίγρεις μοιράζονται φυσικές και ηθολογικές ιδιότητες και από τους δύο γονείς. Η αρσενική λεοντοτίγρη είναι στείρα, αλλά η θηλυκή είναι συχνά γόνιμη. Τα αρσενικά εμφανίζουν πιθανότητα 50%, περίπου, να έχουν χαίτη, αλλά ακόμα και αν αυτό συμβεί, οι χαίτες τους θα έχουν περίπου το μισό μέγεθος από αυτό ενός καθαρού λιονταριού.

Πάντως όταν μεγαλώσουν γίνονται εξαιρετικά μεγάλα σε μέγεθος! Το σώμα τους μπορεί να φτάσει τα 4 μέτρα σε μήκος και το βάρος τους μπορεί να ξεπεράσει τα 400 κιλά (!)

Όσο για τα συγκεκριμένα μικρά λεοντοτιγράκια, λόγω της λευκής γούνας τους, είναι ακόμη πιο σπάνια! Ονομάζονται Όλντιν, Σαμψών, Γιέτι και Απόλλωνας.

Δείτε τη μαμά τους πόσο μεγάλη είναι.. Σκεφτείτε τώρα ότι τα μικρά της όταν μεγαλώσουν θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερα! Απίθανο;

Τίγρης λιοντάρι Λευκό λιοντάρι λευκή τίγρης Τίγρης λιοντάρι Λευκό λιοντάρι λευκή τίγρης Τίγρης λιοντάρι Λευκό λιοντάρι λευκή τίγρης Τίγρης λιοντάρι Λευκό λιοντάρι λευκή τίγρης Τίγρης λιοντάρι Λευκό λιοντάρι λευκή τίγρης Τίγρης λιοντάρι Λευκό λιοντάρι λευκή τίγρης Τίγρης λιοντάρι Λευκό λιοντάρι λευκή τίγρης

dinfo.gr

Shares 954

Σχόλια


Read more:
Close