Μενού

Οι μικρές λευκές τίγρεις της Λιθουανίας (Βίντεο)

Shares 82

τίγρη Γεννήθηκαν στο ζωολογικό κήπο Klaipeda

Τα πέντε μικρά λευκά τιγράκια που φιλοξενούνται στο ζωολογικό κήπο Klaipeda της Λιθουανίας ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους και μια κάμερα καταγράφει τις κινήσεις τους.

Η μητέρα τους, που έχει πάρει το όνομα Jurate, έφτασε στο ζωολογικό κήπο Klaipeda της Λιθουανίας από τη Σλοβακία πριν από μερικά χρόνια, μαζί με τις αδερφές της. Η Jurate ήταν τότε έγκυος και οι υπεύθυνοι του πάρκου πίστευαν ότι θα έφερνε στον κόσμο ένα ή δύο μικρά.

Προς πολύ μεγάλη έκπληξή τους όμως, ανακάλυψαν ότι η Jurate τελικά έφερε στον κόσμο πέντε μικρά λευκά τιγράκια, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά σε κανέναν ζωολογικό κήπο στη χώρα, αναφέρει η MailOnline.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της βρετανικής εφημερίδας, τα μικρά παίζουν ανέμελα στο χορτάρι και προσπαθούν να κάνουν εξάσκηση στο βρυχηθμό τους.

Σύμφωνα με την οργάνωση Indian Tiger Welfare Society υπάρχουν μόλις 200 λευκές τίγρεις στον κόσμο. Ακόμη, τα τελευταία 100 χρόνια έχουν καταγραφεί μόλις 12 περιστατικά θέασης του συγκεκριμένου ζώου σε άγρια κατάσταση στην Ινδία.

τίγρη

τίγρη

τίγρη

τίγρη

newsbeast.gr

loading...
Shares 82

Σχόλια


Read more:
Close