Μενού

Αυτός ο μεγάλος σκύλος που παίζει με ένα αγοράκι θα σας φτιάξει την μέρα

Shares 176

Σκύλος «Μικρά παιδιά και τα μεγάλα τους σκυλιά» αυτό είναι ένα όμορφο έργο φωτογραφιών του Andy Seliverstoff που εστιάζει στον άρρηκτο δεσμό μεταξύ των μικρών παιδιών και των μεγάλων σκύλων τους.

Ο 58 ετών φωτογράφος πέρασε 4 μήνες βγάζοντας χιλιάδες φωτογραφίες στην Αγία Πετρούπολη πριν να δημιουργήσει ένα βιβλίο με τις 100 καλύτερες. Ο Άντι ήταν φωτογράφος για χρόνια αλλά πρόσφατα το πήρε τόσο σοβαρά.

Λατρεύει τα σκυλιά και ιδιαίτερα τους Μεγάλους Δανούς (γνωστοί και ως Μολοσσοί) όπως αυτόν στην αρχική φωτογραφία. Τα φωτογραφικά του θέματα περιλαμβάνουν επίσης ράτσες όπως Briads, Σκύλους Νέας Γης και Μαύρα Ρώσικα Τεριέ.

«Πάντα περνάω πολύ χρόνο με τα σκυλιά που είναι μπροστά στην κάμερα ώστε να μάθω την προσωπικότητά τους όσο καλύτερα μπορώ.» έγραψε στη σελίδα του ο φωτογράφος.

«Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας είναι μοναδικοί για κάθε σκύλο. Οι ανθρώπινες πτυχές τους που συχνά αναγνωρίζουμε μεταξύ άλλων, είναι αυτά που μας κάνουν να τα νιώθουμε τόσο κοντά μας. Αυτή την πτυχή προσπαθώ να εκφράσω με τις φωτογραφίες μου.» Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο του Άντι εδώ.

Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος

tilestwra.com

Shares 176

Σχόλια


Read more:
Close