Μενού

ΦΡΙΚΗ: Έδεσε και εγκατέλειψε 2 σκυλιά σε ορεινή περιοχή της Σαλαμίνας για να πεθάνουν από δίψα & πείνα

Shares 732

Μέλη της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας (Ζ.Ο.Ε.Σ.) ενημερώθηκαν την Τρίτη 12 Ιουλίου για τα δύο σκυλιά που κάποιος έδεσε και εγκατέλειψε έτσι αλυσοδεμένα χωρίς τροφή και νερό σε δύσβατη περιοχή στο όρος Γκίνακη στο Αιάντειο.

Σκύλος σκύλοι Εγκατάλειψη Τα ζώα βρήκε τυχαία μια γυναίκα σε αυτή την απόκρημνη περιοχή η οποία σηκώθηκε νωρίς εκείνη την μέρα για να πάει να περπατήσει και έτσι άκουσε τα γαυγίσματα τους.

Η Νάντια Ζόμπολα πρόεδρος της Ζ.Ο.Ε.Σ. εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι όταν οι τρεις εθελοντές τους πήγαν εκεί έψαξαν αρκετά για να τα βρουν καθώς τα ζώα είχα πια εξαντληθεί και δεν μπορούσαν ούτε να γαυγίσουν.

Η Νάντια, ο Τάσος και η Δήμητρα χρειάστηκε να σκαρφαλώσουν στο βουνό για περίπου 800 μέτρα και τελικά βρήκα τα ζώα που ο δράστης είχε δέσει και κρύψει μέσα στα κλαριά ενός σχίνου. Τα σκυλιά φυσικά και δεν ήταν αδέσποτα φορούσαν περιλαίμιο και ήταν δεμένα με τις αλυσίδες τους άγνωστο επί πόσες μέρες.

Σκύλος σκύλοι Εγκατάλειψη Αμέσως τους έβαλαν νερό και ήπιαν για να ξεδιψάσουν για αρκετά λεπτά. Στη συνέχεια οι εθελοντές τα έλυσαν και διαπίστωσαν ότι δεν είναι επιθετικά παρά την τεράστια ταλαιπωρία τους.

Σκύλος σκύλοι Εγκατάλειψη Αμέσως τα μετέφεραν στο κτηνιατρείο της Κοκλιώτη για εξετάσεις

Το μπεζ είναι ένα αρσενικό καθαρόαιμο Πίτμπουλ και το δεύτερο σκυλί είναι θηλυκό ημίαιμο Πίτμπουλ ενώ και τα δύο είναι περίπου δύο ετών. Τα τρομοκρατημένα ζώα δεν έχουν τσιπάκι και η Νάντια Ζόμπολα απευθύνει έκκληση και μέσω του www.zoosos.gr σε όποιον τα αναγνωρίζει να επικοινωνήσει μαζί τους στο τηλέφωνο: 6938209651.

Η Ζ.Ο.Ε.Σ. κάνει έκκληση και για να καλυφθούν τα έξοδα φροντίδας και εξετάσεων των ζώων. Ο αριθμός λογαριασμού του συλλόγου στην Alpha Bank είναι IBAN GR90 – 0140-1800-1800-0210-1111-700.

Πηγή: zoosos
loading...
Shares 732

Σχόλια


Read more:
Close