Μενού

Το σκυλάκι που έγινε Viral επειδή είναι ευτυχισμένο (εικόνες, βίντεο)

Shares 154
σκυλάκι Ένα αξιολάτρευτο πίτμπουλ κατάφερε να κερδίσει και να πείσει το νέο του ιδιοκτήτη να τον υιοθετήσει χρησιμοποιώντας απλά … το χαμόγελό του.

O Brinks, όπως ονομάζεται το αξιολάτρευτο πιτμπουλ, έχει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό που τον κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό στους γύρω του και ακόμη περισσότερο στο νέο του αφεντικό, ο οποίος το παρατήρησε από την πρώτη στιγμή. Το σκυλί αυτό χαμογελάει ακριβώς όπως ένας άνθρωπος.

σκυλάκι

Ο Jon Bozak, το αφεντικό του χαρισματικού αυτού σκυλιού αναφέρει πως η απόφαση του να το υιοθετήσει ήταν η καλύτερη απόφαση που έχει πάρει ποτέ και επισημαίνει πως:


«Νομίζω ότι ανακαλύψα για πρώτη φορά ότι ο Brinks μπορούσε να χαμογελάσει από την πρώτη κιόλας μέρα που τον βρήκα… Μόλις τον είδα να περνά από το αμάξι μου και να χαμογελάει στον κόσμο, ήξερα ότι δεν μπορούσα να πω όχι. Η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει».

σκυλάκι

Ο ίδιος εντόπισε για πρώτη φορά το χαριτωμένο σκυλί σε δρόμο έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη και για δύο μήνες περίπου έψαχνε να δει αν υπήρχε κάποιος ιδιοκτήτης, δημοσιεύοντας αγγελίες στη γειτονιά.

Όταν διαπίστωσε πως δεν υπήρχε κάποια ανταπόκριση, ο ίδιος αποφάσισε να το υιοθετήσει και να το κάνει μόνιμο μέλος της οικογένειας του.

Ο σκύλος, είναι ιδιαίτερα αξιαγάπητος και χαμογελάει ακόμα και στον ύπνο του.

Ο ιδιοκτήτης νιώθει πολύ τυχερός και χαρούμενος που τον βρήκε και καταλήγει: «Όσο κακή και αν είναι η ημέρα ή όσο κακή και αν είναι η δουλειά, όσο κάτω και αν νομίζεις ότι μπορεί να πέσεις, κοιτάς αυτό το σκυλί και το χαμόγελό του, και δεν μπορείς παρά να είσαι ευτυχισμένος».

toocute.gr

Shares 154

Σχόλια


Read more:
Close