Μενού

Φαλακρή γάτα που γεννήθηκε άρρωστη εργάζεται σε κτηνιατρική κλινική και φροντίζει ζώα που υποφέρουν

Shares 267

Γάτα Η Raisin είναι μια γάτα γάτα Sphynx που γεννήθηκε σε ένα εκτροφείο στο Gainesville της Φλόριντα. Γεννήθηκε με προβλήματα στα μάτια, και γι’ αυτό παραδόθηκε σε ένα καταφύγιο απ’ όταν ήταν μωρό. Όταν η Raisin πήγε στο καταφύγιο, είχε ένα έλκος στο μάτι, κάτι που οφειλόταν στα προβλήματα των ματιών της, και τα στελέχη του καταφυγίου φοβήθηκαν πως το γλυκό αυτό γατάκι επρόκειτο να χάσει το μάτι του. Τότε, ένας εκπαιδευόμενος κτηνίατρος προσφέρθηκε εθελοντικά να εξετάσει το γατάκι και να βρει θεραπεία για τα μάτια του.

Γάτα

Χάρη στην αφοσίωση του εκπαιδευόμενου κτηνιάτρου, η Raisin ήταν σε θέση να επιβιώσει και να ξεφύγει από την όλη δοκιμασία με ελάχιστες ουλές, αλλά ήξερε ότι είχε ν’ αντιμετωπίσει στο μέλλον κι άλλα προβλήματα με τα μάτια της. Χρειαζόταν ένα άτομο να τη φροντίζει, αλλά ευτυχώς, πριν από λίγο καιρό βρήκε την τέλεια μαμά. Η Raisin ζει τώρα με τη νέα μαμά της, τη Ruth Heffernan, η οποία δουλεύει σε μια κλινική ζώων στη Σαρασότα της Φλόριντα. Η Heffernan, όχι μόνο φροντίζει τη μικρή γατούλα να είναι υγιής κι ευτυχισμένη, αλλά χάρη σε αυτήν, η Raisin έχει επίσης την τέλεια δουλειά – συνεργάζεται με τη μαμά της στην κλινική, κάθε μέρα.

«Έχει γίνει η μασκότ της κλινικής και οι άνθρωποι που την συναντούν τη λατρεύουν,» είπε η Heffernan.

Γάτα

Η Raisin έχει πάρει τη δουλειά της πολύ σοβαρά. Αγαπά να βοηθάει τους εργαζόμενους στα καθημερινά τους καθήκοντα, να επιβλέπει την κλινική, και φυσικά, να γνωρίζει όλους τους ασθενείς.

Γάτα

«Η Raisin αγαπά την κλινική επειδή αγαπά να γνωρίζει τους ασθενείς,» είπε η Heffernan. «Αγαπά τα σκυλιά. Όσο μεγαλύτερη είναι η ράτσα, τόσο το καλύτερο. Της αρέσει να μπαίνει στην αίθουσα εξετάσεων για να βλέπει τους πελάτες και τους ασθενείς. Την αφήνουμε να περπατάει γύρω από την κλινική όταν είμαστε σε ραντεβού, και έχει τη δική της αίθουσα εξετάσεων για να χαλαρώνει, η οποία έχει πολλά κουτιά και ένα άνετο κρεβάτι.»

Γάτα

Η Raisin είναι μια απίστευτα φιλική γάτα που αγαπά να παρηγορεί όλα τα κατοικίδια ζώα και να κάνει την επίσκεψή τους στον κτηνίατρο λίγο πιο εύκολη.

Γάτα

Η Raisin έχει σίγουρα τους αγαπημένους της ασθενείς της, όπως ένα τυφλό πίτμπουλ που έρχεται συχνά, αλλά έχει και μια αδυναμία στα κατοικίδια ζώα που ξυπνούν από διάφορες διαδικασίες.

«Της αρέσει να βρίσκεται ιατρείο μας, και αγαπά να είναι εκεί όταν τα κατοικίδια ζώα ξυπνούν από τη χειρουργική τους επέμβαση,» δήλωσε η Heffernan. «Θέλει να τα παίρνει αγκαλιά μόλις ξυπνάνε.»

Γάτα

Η Raisin ξεκίνησε τη ζωή ως μια ανεπιθύμητη γάτα που θεωρήθηκε πολύ διαφορετική, και τώρα έχει βρει το τέλειο σπίτι, όπου μπορεί να βοηθάει και να εμπνέει τους ανθρώπους της κάθε μέρα.

Γάτα

diaforetiko.gr

Shares 267

Σχόλια


Read more:
Close