Μενού

Το αίτημα του Τύριον του Game of Thrones προς τους λάτρεις της σειράς

Shares 56

Χάσκι Πίτερ Ντίνκλατζ Game of Thrones Να σταματήσουν να αγοράζουν χάσκι, λόγω της ομοιότητάς τους με τους τρομακτικούς «οδηγούς» της διάσημης σειράς «Game of Thrones» που έχει καθηλώσει όλον σχεδόν τον πλανήτη, καλεί τους θαυμαστές της σειράς ο δημοφιλής ηθοποιός Πίτερ Ντίνκλατζ που υποδύεται τον Τύριον Λάνιστερ.

«Απευθύνομαι σε όλους τους θαυμάσιους λάτρεις της σειράς. Εμείς που συμβάλλουμε στην επιτυχία αυτής της σειράς καταλαβαίνουμε ότι λόγω της μεγάλης δημοτικότητας που έχουν τα πανέμορφα χάσκι που παίζουν μαζί μας, πολλοί από εσάς αποφασίζετε να αγοράσετε ένα παρόμοιο. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά, καθώς λίγο αργότερα πολλά από αυτά εγκαταλείπονται», δήλωσε ο διάσημος Λάνιστερ για λογαριασμό της Ένωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων PETA.

Χάσκι Πίτερ Ντίνκλατζ Game of Thrones

«Καταφύγια ζώων αναφέρουν ότι πολλά χάσκι έχουν βρεθεί εγκαταλελειμμένα όπως δυστυχώς συμβαίνει συχνά όταν κάποιοι αγοράζουν σκυλιά παρορμητικά, χωρίς όμως να κατανοούν τις ανάγκες τους», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός προτρέποντας παράλληλα τον κόσμο να υιοθετήσει άλλες ράτσες σκυλιών. Σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων από τότε που ξεκίνησε να προβάλλεται η επιτυχημένη σειρά, το 2011, τα κέντρα διάσωσης στη Βρετανία παρατήρησαν αύξηση κατά 700% των εγκαταλελειμμένων χάσκι.

Χάσκι Πίτερ Ντίνκλατζ Game of Thrones

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στη βόρεια Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου τα τελευταία δύο χρόνια διπλασιάσθηκε ο αριθμός των εγκαταλελειμμένων χάσκι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η μανία αυτή δεν είναι καινούργια φυσικά. Ταινίες όπως τα «101 Σκυλιά της Δαλματίας» «Μπέβερλι Χιλς Τσιουάουα», «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς» και οι «Αντρες με τα Μαύρα» προκάλεσαν παρόμοια φρενίτιδα στις αγορές σκυλιών και την επακόλουθη εγκατάλειψή τους.

newsbeast.gr

Shares 56

Σχόλια


Read more:
Close