Μενού

Έπασχε από κατάθλιψη και ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει. Τότε παρατηρεί ΤΙ έχει ο σκύλος του στο στόμα του και παθαίνει ΣΟΚ!

Shares 361

Έπασχε από κατάθλιψη και ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει. Τότε παρατηρεί ΤΙ έχει ο σκύλος του στο στόμα του και παθαίνει ΣΟΚ!

τι έχει ο σκύλος του στο στόμα του Έπασχε από κατάθλιψη και ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει. Τότε παρατηρεί ΤΙ έχει ο σκύλος του στο στόμα του και παθαίνει ΣΟΚ! Ένας νεαρός άντρας που λέγεται Byron, έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη, όταν η σχέση του έλαβε τέλος. Έφτασε στο σημείο να σκέφτεται την αυτοκτονία.

Έπειτα από μια μέρα κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, έφτιαξε μια θηλιά και κατέβηκε τις σκάλες για να γράψει αποχαιρετιστήριο σημείωμα στην οικογένειά του.

τι έχει ο σκύλος του στο στόμα του Έπασχε από κατάθλιψη και ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει. Τότε παρατηρεί ΤΙ έχει ο σκύλος του στο στόμα του και παθαίνει ΣΟΚ! Εσύ;Όταν επέστρεψε, ο Byron βρήκε το σκύλο Geo του να έχει πάρει τη θηλιά μέσα στο στόμα του και να αρνείται πεισματικά να του τη δώσει.

Όσο περισσότερο ο Byron προσπαθούσε να πάρει το σχοινί, τόσο πιο δυνατά γρύλιζε ο σκύλος, κάτι που ο σκύλος δεν έκανε ποτέ.

τι έχει ο σκύλος του στο στόμα του Έπασχε από κατάθλιψη και ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει. Τότε παρατηρεί ΤΙ έχει ο σκύλος του στο στόμα του και παθαίνει ΣΟΚ! Αρχικά ο Byron σκέφτηκε ότι ο Geo ήθελε να παίξει, αλλά πριν το καταλάβει, ο σκύλος του είχε καταστρέψει τη θηλιά. Τώρα, ο Byron δηλώνει ότι δε θα ήταν ζωντανός, αν δεν συμπεριφερόταν έτσι ο σκύλος του.

Πιστεύει ότι ο σκύλος του διαισθάνθηκε τι συνέβαινε και δε θα επέτρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτή η ενέργεια ήταν αρκετή για να σταματήσει τον Byron και να τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι θέλει να ζήσει.

τι έχει ο σκύλος του στο στόμα του Έπασχε από κατάθλιψη και ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει. Τότε παρατηρεί ΤΙ έχει ο σκύλος του στο στόμα του και παθαίνει ΣΟΚ!

Ο Byron πλέον κάνει θεραπεία για την κατάθλιψη, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσει ένα άλλο χτύπημα της ζωής. Ο κτηνίατρος πρόσφατα βρήκε έναν επιθετικό όγκο στο κεφάλι του Geo, και ο καρκίνος κάνει μετάσταση στους μύες και τα κόκαλά του.

Ο Byron έχει οργανώσει μια σελίδα για δωρεές ώστε να μπορέσει να πληρώσει τα έξοδα της θεραπείας του και πλέον έρχεται αντιμέτωπος με το γεγονός ότι ο σκύλος έχει κατά πάσα πιθανότητα ελάχιστα περιθώρια ζωής.

τι έχει ο σκύλος του στο στόμα του Έπασχε από κατάθλιψη και ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει. Τότε παρατηρεί ΤΙ έχει ο σκύλος του στο στόμα του και παθαίνει ΣΟΚ! Η ιστορία του Byron και του πιστού του σκύλου έγινε viral για καλό λόγο. Αν και ο Byron θέλει να βεβαιωθεί ότι ο Geo θα ζήσει στο μέγιστο τις τελευταίες του μέρες, ο Byron νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τον καλύτερό του φίλο, που του έδωσε το καλύτερο δώρο…το δώρο της ζωής.

Credit: Doggiescare

Πηγή: fanpage.gr

Shares 361

Σχόλια


Read more:
Close