Μενού

Ένας σκύλος ζούσε σε φάρμα για κρέας σκύλου. Δείτε την αντίδρασή του όταν πατάει στο γρασίδι για πρώτη φορά

Shares 2K

Σκύλος κακοποίηση σκύλων Αυτή είναι μια συγκινητική ιστορία, είτε είστε λάτρεις των σκύλων, είτε όχι. Είναι σχεδόν αβάσταχτο να αναφέρω ιστορίες τέτοιας αγριότητας κατά των ζώων, αλλά αν δεν πέσει φως σ’ αυτές τις απεχθείς πράξεις, νιώθω ότι συμβάλλω στον τρόμο. Αυτό το βίντεο μας δείχνει την ιστορία του Pocket που ήταν έγκλειστος σε ένα κλουβί, σε μια φάρμα κρέατος σκύλων στην Νότια Κορέα.

Έχοντας περάσει όλη του τη ζωή στο μεταλλικό κλουβί, δεν είχε ζήσει ποτέ πράγματα που είναι φυσιολογικά στη ζωή ενός σκύλου: τον ήλιο, το γρασίδι, το να μασά ένα κόκκαλο, το να εξερευνά… δεν είχε ποτέ απολαύσει ένα μπολ με νερό. Ευτυχώς, η τύχη του άλλαξε ότι αυτός και άλλοι 100 σκύλοι σώθηκαν από την Humane Society International, και μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ.

Όπως κάθε πλάσμα που έχει ζήσει σε τόσο άθλιες, απομονωμένες συνθήκες, το να αρχίσει μια φυσιολογική ζωή ο Pocket απαιτούσε ενθάρρυνση και ήρεμη προσέγγιση.

Ο Pocket είχε περάσει όλη του τη ζωή σ’ αυτό το μεταλλικό κλουβί, το οποίο έκανε τον έξω κόσμο δυσβάστακτο για εκείνον αρχικά. Αυτό που είναι εκπληκτικό για πολλούς σκύλους, είναι ότι αφού σωθούν, μπορούν να μάθουν να εμπιστεύονται και να απολαμβάνουν μια φυσιολογική, όμορφη ζωή, παρά τις απαίσιες συνθήκες που υπέμεναν στο παρελθόν.

Δάκρυσα βλέποντας το παρακάτω βίντεο, στο οποίο βλέπουμε απόσπασμα από τα πρώτα βήματα του Pocket στο γρασίδι. Η γλώσσα του σώματός του είναι γεμάτη ανασφάλεια, καθώς η νέα του οικογένεια τον ενθαρρύνει.

Στο βίντεο αυτό, που τραβήχτηκε τη δεύτερη μέρα της διάσωσής του, η καρδιά σας θα ζεσταθεί βλέποντας την πρόοδο που έκανε σε μόλις μια μέρα. Ο Pocket δεν έχει ξαναπαίξει με άλλο σκύλο. Αυτός και ο καινούριος του φίλος ροκανίζουν μαζί ένα ξύλο. Ο Pocket είναι τόσο ήρεμος στο παιχνίδι. Η καρδιά σας θα γεμίσει χαρά γι’ αυτό το ζώο που του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία για μια φυσιολογική ζωή γεμάτη αγάπη.

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close