Μενού

Ένα μωρό συναντάει τον βασιλιά των ζώων (βίντεο)

Shares 37

μωρό λιοντάρι ζωολογικός κήπος Ένα μωρό ντυμένο με στολή λιονταριού βρέθηκε μπροστά στον βασιλιά των ζώων σε ζωολογικό κήπο των ΗΠΑ. Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει τον μικρό Aryeh να παίζει με το λιοντάρι το οποίο βρίσκεται πίσω από το προστατευτικό τζάμι.

Το λιοντάρι πλησιάζει το τζάμι και βάζει το πόδι του επάνω σε μια προσπάθεια να αγγίζει το χεράκι του μικρού.

Ο νονός του μικρού τον πήγε στον ζωολογικό κήπο και ανέβασε το βίντεο. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ίδιος είπε ότι το όνομα του μικρού, Aryeh, σημαίνει στα εβραϊκά λιοντάρι, για το λόγο αυτό πήρε μαζί και το κοστούμι του λιονταριού.

μωρό λιοντάρι ζωολογικός κήπος

«Ήταν πολύ κρύα μέρα γι’ αυτό όταν φτάσαμε τα λιοντάρια δεν ήταν έξω ακόμη. Είδαμε τα υπόλοιπα ζώα και σταματήσαμε στην έκθεση τους καθώς φεύγαμε», είπε ο νονός.

Και συνέχισε: «Όταν είδαμε ότι τα λιοντάρια είχαν βγει και φορέσαμε στον Aryeh το κουστούμι του σκεφτήκαμε ότι θα τον βγάλουμε μια φωτογραφία με φόντο τα λιοντάρια. Τα λιοντάρια έδειξαν αμέσως ενδιαφέρον για το λιονταράκι μας και δεν πέρασε πολύ ώρα μέχρι η περιέργεια τους να τους φέρει μέχρι το τζάμι».

μωρό λιοντάρι ζωολογικός κήπος

Όπως λέει στη συνέχεια ο μικρός δεν πτοήθηκε και άρχισε να παίζει μαζί τους για λίγα λεπτά. Η εμπειρία τους ήταν μοναδική, τράβηξαν μερικές φωτογραφίες και βίντεο αλλά έφυγαν στη όταν διαπίστωσαν ότι τα λιοντάρια είχαν αρχίσει να εκνευρίζονται και δεν θέλανε να τα αγχώσουμε.

newsbeast.gr

Shares 37

Σχόλια


Read more:
Close