Μενού

Προσπαθεί να ξεκουραστεί μετά από μια δύσκολη μέρα, όμως ο τεράστιος σκύλος του έχει άλλα σχέδια! (Βίντεο)

Shares 176

Σκύλος Τα σκυλιά είναι λίγο πολύ σαν μικρά παιδιά. Λατρεύουν  το παιχνίδι, τον ύπνο, τις αγκαλιές και ενίοτε γίνονται ανήσυχα. Αυτό ακριβώς κάνει και ο Γερμανικός Μολοσσός στο παρακάτω βίντεο. Τα αξιολάτρευτο και μεγαλόσωμο κουτάβι φαίνεται πως πιστεύει ότι ρίχνοντας το τεράστιο σώμα του εδώ κι εκεί και πηδώντας πάνω στον καναπέ, όπου ο ιδιοκτήτης του προσπαθεί να χαλαρώσει, θα τον κάνει να σηκωθεί για να παίξουν παρέα. Ή απλά προσπαθεί να δείξει απίστευτα χαριτωμένος!

Στο βίντεο, ο ενός έτους, μεγαλόσωμος, μαύρος Γερμανικός Μολοσσός με το όνομα Bodie Gene προσπαθεί να κάνει την παρουσία του αισθητή. Ο Bodie ανεβαίνει πάνω στον καναπέ με τον ιδιοκτήτη του Roy Fields, από το Hudson Oaks του Τέξας, και απλώνει το μεγάλο σώμα του πάνω σε αυτόν. Ο σκύλος δεν φαίνεται να χαλαρώνει ή να νιώθει άνετα καθώς κάνει σπασμωδικές κινήσεις και κοιτάζει το Roy αναζητώντας λίγη προσοχή. Ο Roy λέει πως «πάντα χαλαρώνει στον καναπέ πριν πάει για ύπνο, αλλά εκείνο το βράδυ ήθελε να παίξει.»  Ο Bodie αλλάζει συνεχώς θέσεις περιμένοντας τον Roy να σηκωθεί για να παίξουν, όμως αυτός το μόνο που θέλει είναι να χαλαρώσει και να πάει για ύπνο. Όπως όλα δείχνουν μάλλον ο Bodie θα πρέπει να παίξει μόνος του, αλλά οι προσπάθειες που κάνει για να τον παροτρύνει να σηκωθεί είναι τόσο χαριτωμένες και αστείες.

Το τεράστιο μέγεθος του σε παραπλανεί και πιστεύεις πως είναι ένας πολύ άγριος σκύλος. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική, μιας και ο Bodie είναι το πιο γλυκό, χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο κουτάβι που θα συναντήσετε ποτέ. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Γερμανικοί Μολοσσοί είναι τα ιδανικά κατοικίδια για μια οικογένεια με παιδιά.
Δείτε το αξιολάτρευτο στιγμιότυπο παρακάτω και παρακαλούμε κοινοποιήστε το αν σας αρέσει!

tilestwra.com

Shares 176

Σχόλια


Read more:
Close