Μενού

Έλεγε με ποιον τρόπο τον ξυπνάει ο σκύλος του κάθε πρωί, αλλά κανείς δεν το πίστευε. Όταν τους έδειξε το βίντεο; Χάζεψαν!

Shares 707

Έλεγε με ποιον τρόπο τον ξυπνάει ο σκύλος του κάθε πρωί, αλλά κανείς δεν το πίστευε. Όταν τους έδειξε το βίντεο; Χάζεψαν!

Σκύλος σκύλοι Έλεγε με ποιον τρόπο τον ξυπνάει ο σκύλος του κάθε πρωί αλλά κανείς δεν το πίστευε. Όταν τους έδειξε το βίντεο; Χάζεψαν! Τα πρωινά με κατοικίδιο στο σπίτι, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Σας ενημερώνουν ότι έχει έρθει η ώρα για φαγητό, για να βγείτε έξω, η στιγμή για μια βόλτα κτλ., με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Πως το κάνουν; Συνήθως γαβγίζοντας… αλλά και με άλλους τρόπους.

Το χνουδωτό σκυλί του παρακάτω βίντεο, βρίσκεται στο κρεβάτι με τον ιδιοκτήτη του. Τον σκουντάει και έπειτα αρχίζει να χτυπά απαλά το στήθος του με το πόδι του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο άνθρωπος γυρίζει προς την μεριά του σκύλου, ανοίγει τα μάτια για ένα δευτερόλεπτο, τον διώχνει και τα κλείνει ξανά.

Οπότε, το σκυλί αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα. Αρχίζει να πειράζει τη μύτη του ανθρώπου.

Σκύλος σκύλοι Έλεγε με ποιον τρόπο τον ξυπνάει ο σκύλος του κάθε πρωί αλλά κανείς δεν το πίστευε. Όταν τους έδειξε το βίντεο; Χάζεψαν! Εφόσον δεν ανταποκρίνεται ούτε σε αυτήν την τακτική, ο σκύλος ξεκινάει να πατάει με τα πόδια του, στο πρόσωπο του αφεντικού του.
Αυτό το αξιολάτρευτο βίντεο, έχει προβληθεί πάνω από 16.000.000 φορές. Φυσικά, ο σκύλος έχει το δικό του Facebook και Instagram, όπου η οικογένεια μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από τις καθημερινές του περιπέτειες.

Πηγή: fanpage.gr

Shares 707

Σχόλια


Read more:
Close