Μενού

Δείτε τα πανέμορφα άλογα “Budweiser Clydesdales” και τη διαδρομή τους στο Superbowl (Βίντεο)

Shares 20

άλογα Clydesdale είναι το όνομα μιας φυλής αλόγων που προέρχεται από την περιοχή της Clydesdale στη Σκωτία. Τα Clydesdales άλογα είναι αξιόλογα για την ενεργή και ζωντανή διάθεσή τους. Άλλα χαρακτηριστικά τους είναι η εξυπνάδα, η ευγένεια και η υπομονή. Τα Clydesdales είναι γνωστά διεθνώς για τη χρήση τους σε διαφημιστικές καμπάνιες που δημιουργήθηκαν από τη Budweiser.

Τα περίφημα Budweiser Clydesdales έκαναν το διαφημιστικό τους ντεμπούτο πριν από περίπου 30 χρόνια. Σήμερα, οι διαφημίσεις τους είναι από τις πιο πολυαναμενόμενες. Είτε τα Clydesdales παίζουν ποδόσφαιρο σε κάποιο χωράφι είτε εμπλέκονται σε χιονοπόλεμο, υπάρχουν αμέτρητες εκπαιδεύσεις στα παρασκήνια που κάνουν αυτά τα επιβλητικά άλογα τόσο έτοιμα μπροστά στις κάμερες.

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσουμε σπάνια στιγμιότυπα από τα παρασκήνια αυτών των εκπληκτικών διαφημίσεων. Θα γνωρίσουμε επίσης και τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτή τη μαγεία, τον Robin Wiltshire, έναν ιδιαίτερο εκπαιδευτή αλόγων.

Για τον Robin Wiltshire, η εκπαίδευση αλόγων δεν είναι μόνο κόλπα μπροστά στην κάμερα και  επιταγές, αλλά είναι τρόπος ζωής. Ο γεννημένος στην Αυστραλία εκπαιδευτής χρησιμοποιεί ένα σύστημα βασισμένο στην επιβράβευση, προσφέροντας άπλετη αγάπη και επιβράβευση στα άλογα για τη σκληρή δουλειά τους. Η επιτυχία των αλόγων οφείλεται στο πόσο καλά γνωρίζουν το Robin και στο γεγονός πως τα βοηθάει να παραμένουν ήρεμα και πρόθυμα να τον ευχαριστήσουν.

Μετά από επεξεργασία, ειδικά εφέ και χρωματικές διορθώσεις είναι έτοιμες. Το να βλέπεις τις διαφημίσεις στην τηλεόραση είναι ακόμη πιο εκπληκτικό όταν γνωρίζεις πως τα ζώα αυτά φροντίζονται τόσο καλά από έναν άνδρα που νοιάζεται πραγματικά για εκείνα.
Απολαύστε το βίντεο και παρακαλούμε κοινοποιήστε το στους φίλους σας στο Facebook!

tilestwra.com

Shares 20

Σχόλια


Read more:
Close