Μενού

Αυτό το παιδί παίζει με ένα παράξενο φίλο. Όταν καταλάβαμε τι ήταν μείναμε άφωνοι! (Βίντεο)

Shares 382

παιδί Η φιλιά μεταξύ ανθρώπων και ζώων, έχει εμφανιστεί από την αυγή της ανθρωπότητας, όπως και να έχει όμως, μια φιλιά σαν αυτή που θα δούμε παρακάτω είναι ασυνήθιστη και μόνο αν το δείτε θα το πιστέψετε. Το αγόρι στο βίντεο έχει χτίσει μια πολύ στενή σχέση με ένα σαλάχι, το οποίο φαίνεται να απολαμβάνει τα χάδια του μικρού και επίσης τρώει από το χέρι του!

Τα σαλάχια υπάρχουν σε πλήθος σχημάτων και μεγεθών, φτάνοντας τις 8 οικογένειες από είδη σαλαχιών. Το μεγαλύτερο είδος είναι το Manta Ray, το οποίο είναι μέλος της οικογένειας Eagle Ray. Μπορούν να ξεπεράσουν τα 6 μέτρα πλάτος και να ζυγίζουν κοντά στον 1.5 τόνο!

Το σαλάχι σε αυτό το βίντεο δεν μοιάζει τόσο με Manta Ray, καθώς δεν έχει τα διακριτικά κεφαλικά πτερύγια κοντά στο στόμα τα οποία κάνουν το Manta να μοιάζει σαν να έχει κέρατα, κερδίζοντας έτσι την ονομασία θαλάσσιος διάβολος ή διαβολόψαρο σε κάποια μέρη του πλανήτη.

Τα σαλάχια σπάνια είναι επιθετικά, όμως ορισμένα είδη έχουν ένα δηλητηριώδες κεντρί, το οποίο χρησιμοποιούν για να αμυνθούν όταν νιώσουν πως απειλούνται. Αυτό συμβαίνει συχνά σε ανθρώπους που κατά λάθος πατάνε πάνω σε ένα από αυτά.

Ένα βοηθητικό κόλπο, σε περίπτωση που είστε θαρραλέος και θελήσετε να μπείτε στα ρηχά νερά του ωκεανού, όπου και ζουν τα σαλάχια, είναι να κάνετε βήματα ανακατεύοντας το νερό και έτσι θα τα τρομάξετε και θα φύγουν αντί να τα πατήσετε!

Εσείς θα αφήνατε το παιδί σας να παίξει με ένα σαλάχι; Σίγουρα δεν θα ήταν μια εύκολη απόφαση.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το βίντεο και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

tilestwra.com

Shares 382

Σχόλια


Read more:
Close