Μενού

Αυτό το άστεγο και φοβισμένο pitbull γνωρίζει την αγάπη για πρώτη φορά

Shares 395

Pitbull Όταν επιτέλους άφησε τους σωτήρες του να τον πλησιάσουν. Είναι εκπληκτικό πως μια απλή πράξη τρυφερότητας μπορεί να μετατρέψει ένα τρομοκρατημένο κουτάβι σε ένα παιχνιδιάρικο σκυλάκι.

Αφότου ο Μισέλ Κλασερί παρατήρησε ένα πιτ μπουλ φοβισμένο στον αυτοκινητόδρομο τους Los Angeles πηγαίνοντας για τη δουλειά, επικοινώνησε με την Ομάδα Διάσωσης Hope For Paws για να τον βοηθήσουν να περιμαζέψει από το δρόμο το φοβισμένο σκυλί εν ονόματι Βύρων. Δεν ήταν εύκολο να τον πιάσουν εφόσον ήταν φοβισμένο αρκετά.

Pitbull

Ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος έχει ψηλούς και απότομους δρόμους και περιοχές με αποτελέσμα η διάσωση του σκυλιού να γίνει επικίνδυνη.

Η ομάδα ακολούθησε τα ίχνη του Βύρωνα και τον εντόπισε στη λωρίδα μιας υπερηψωμένης διάβασης. Το να τον βρουν δεν ήταν η μόνη ανησυχία.

»Δεν ξέρουμε πώς θα βγούμε από αυτό το μέρος ακόμα και αν τον πάρουμε μαζί μας». Δήλωσε ένας εθελοντής.

Ευτυχώς κάποιος τον εντόπισε. Οι κινήσεις τους έπρεπε να είναι προσεκτικές για να μην τον τρομάξουν.

Pitbull

Μετά από προσπάθεια ο σκύλος επέτρεψε στην ομάδανα τον πλησιάσει. Και στη συνέχεια ενορατικά κατανόησε και εκτίμησε το έργο τους.

Pitbull

O Βύρων μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο όπου του προσφέρθηκε απλόχερα αγάπη και έκανε μπάνιο. Για να δείτε τη μεταμόρφωση του Βύρωνα μπείτε εδώ Hope For Paws YouTube channel.

Pitbull

animalplanet.gr

Shares 395

Σχόλια


Read more:
Close