Μενού

Αστυνομικός υιοθέτησε τη σκυλίτσα που εργαζόταν μαζί της για 11 ολόκληρα χρόνια

Shares 3K

σκυλίτσα Ο αστυνομικός Χρήστος Κυρίτσης εργαζόταν για  11 ολόκληρα χρόνια δίπλα στην Μπέμπα, μια μάχιμη σκυλίτσα της Ελληνικής Αστυνομίας στο Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.).

Ήρθε όμως η ώρα να αποσυρθεί από την ομάδα  σκύλων της ΕΛ.ΑΣ. λόγω γήρατος, αλλά όχι από τη ζωή του Χρήστου Κυρίτση, ο οποίος δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του μακριά από την Μπέμπα του.

Για να γίνει όμως η υιοθεσία μεσολάβησε ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «ANIMAL ACTION IOANNINA» ώστε η Μπέμπα να ανήκει και επίσημα στον Χρήστο Κυρίτση, ο οποίος την λατρεύει και θέλει να τη φροντίσει στα γεράματά της. Εκπρόσωποι του συλλόγου παρέλαβαν την σκυλίτσα από την Ελληνική Αστυνομία και με συμβόλαιο υιοθεσίας παραδόθηκε στον  Χρήστο Κυρίτση ώστε οι δυο τους να συνεχίσουν να είναι μαζί και μετά τη «συνταξιοδότηση» της Μπέμπας.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «ANIMAL ACTION IOANNINA» αναφέρει σχετικά: «Συναισθήματα αγάπης, αφοσίωσης και πίστης ανθρώπου και σκύλου. Μπράβο Μπέμπα, μπράβο Χρήστο. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα και πάντα ευτυχισμένοι».

www.i-pet.gr

Shares 3K

Σχόλια


Read more:
Close