Μενού

Πνίγουν φίδια για να φτιάξουν… κρασί και να προσθέσουν πόντους στον ανδρισμό τους! (Βίντεο)

Shares 5

φίδια Βίντεο Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από την Κίνα, στο οποίο ένα μεσήλικο ζευγάρι πνίγει ένα φίδι προκειμένου να φτιάξει… κρασί!

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειές του, το άτυχο ερπετό το οποίο κρατούνταν φυλακισμένο σε μια πλαστική σακούλα, βυθίζεται βασανιστικά μέσα σε ένα μεγάλο μπουκάλι, καθώς προορίζεται για το κύριο συστατικό του παραδοσιακού ποτού.

Το κρασί φιδιού είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ποτό στην Κίνα καθώς πιστεύεται ότι θεραπεύει διάφορα προβλήματα υγείας όπως πόνους στην πλάτη, ρευματισμούς και οσφυαλγίες, ενώ… φήμες το θέλουν να προσδίδει ακόμα και πόντους στον ανδρισμό!

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη διαδικασία-βασανισμό ακολουθούν ευλαβικά οι Κινέζοι για περισσότερα από 2.000 χρόνια…

Τα φίδια, πάντως, αν κρατηθούν σε μη αεροστεγές δοχείο με αρκετό οξυγόνο, είναι ικανά να περιέλθουν σε μια κατάσταση αδρανοποίησης μένοντας ζωντανά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ένα φίδι άλλωστε που προοριζόταν για κρασί, πήρε την εκδίκησή του τσιμπώντας μια γυναίκα που το είχε μαριναρισμένο για δύο ολόκληρους μήνες!

Πηγή

Shares 5

Σχόλια


Read more:
Close