Μενού

Απίθανα videos: αξιολάτρευτα κουτάβια και γατιά σε αργή κίνηση (Βίντεο)

Shares 28

κουτάβια Η φωτογράφος Carli Davidson έχει δημιουργήσει μια σειρά από videos στα οποία πρωταγωνιστούν πανέμορφοι σκύλοι και γάτες σε αργή κίνηση. Οι τίτλοι τους είναι «Shake Puppies» και «Shake Cats», και σε αυτά, τόσο τα κουτάβια όσο και τα γατιά απαθανατίζονται την ώρα που το… κουνάνε, κι εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους.

Η Carli Davidson έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν τόσο με γάτες όσο και με σκυλιά, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας με μία «βόλτα» στην προσωπική της ιστοσελίδα ή στον λογαριασμό της στο Vimeo, αλλά αυτήν τη φορά το… τερμάτισε. Και αυτό το εννοούμε με την καλύτερη έννοια.

Η ιδέα για τη φωτογράφιση ζώων την ώρα που τινάζονται, προέκυψε όταν η Davidson καθάριζε ακόμη μια φορά τους τοίχους του σπιτιού της, από τα σάλια του σκύλου της, Norbert, ενός γαλλικού μπουλντόγκ. Όπως εξηγεί η φωτογράφος, ο Norbert είναι πολύ ντροπαλός μπροστά στην κάμερα, και έτσι αποφάσισε να τον πάρει στο στούντιό της στο Πόρτλαντ και να τον βγάλει κάποιες φωτογραφίες.

Είδε πως οι λήψεις ήταν ωραίες, και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει το project «Shake». Φώναξε ιδιοκτήτες σκυλιών και με την τεχνική του κεράσματος νόστιμων λιχουδιών έπεισε τους σκύλους να κάτσουν μπροστά στον φακό και να τους φωτογραφίσει την ώρα που τινάζονται.

Μερικές φωτογραφίες από το Project Shake

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

SHAKE CATS

 

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

κουτάβια

Μετά το πρώτο project γεννήθηκε και η ιδέα των «Shake Puppies», στο οποίο πρωταγωνιστούν μικρά κουτάβια. Το υπέργλυκο αποτέλεσμα στο video που ακολουθεί.

Shake Puppies: κουτάβια το κουνάνε και σκλαβώνουν καρδιές

Τέλος, η Davidson θέλησε να φωτογραφήσει και γάτες. Η φωτογράφος συνεργάστηκε με ένα καταφύγιο που φιλοξενεί γάτες στο Όρεγκον, βοηθώντας μάλιστα τα ζώα να βρουν ένα καινούριο σπίτι. Μετά από κάθε λήψη, η φωτογραφία της γάτας ανέβαινε στα social media, προωθώντας την κίνηση υιοθέτησης. Τελικά, και τα γατιά απέκτησαν το δικό τους video.

Shake Cats: γατοτινάγματα σε αργή κίνηση

Για όποιον θέλει κι άλλα Shake Puppies και Shake Cats, να σημειώσουμε ότι όλες οι φωτογραφίες συμπεριλήφθηκαν σε δύο ξεχωριστά βιβλία της Davidson, τα οποία στόχο έχουν να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους την σημασία της υιοθέτησης των ζώων και την ποιότητα φροντίδας που τους παρέχουν.

fanpage.gr

 

Shares 28

Σχόλια


Read more:
Close