Μενού

Αφροδισιακό είναι ένας άντρας που αγαπάει ζώα και παιδιά

Shares 332

άντρας Μούσια, μακριά μαλλιά, γραμμωμένοι, μαυρισμένοι και χίλιες άλλες δύο τάσεις για να ικανοποιήσουν τη γυναικεία απαιτητικότητα.

Πρόσφατα στα μέσα δικτύωσης έγινε θέμα ένας κούκλος γιατρός που έβαζε φωτογραφίες με το σκύλο του κι έγραφε πόσο πολύ τον αγαπάει. Αμέσως έγινε viral παγκοσμίως κι όχι άδικα αφού πληροί όλες τις προδιαγραφές της απόλυτης γοητείας· νέος, ωραίος, γιατρός- αγαπάει να σώζει τον κόσμο και τέλος αγαπάει τα ζώα. Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα δηλαδή;

Ακόμα και όταν εκείνη δηλώνει ότι δε θέλει να κάνει παιδιά, σίγουρα δε θα την αφήσει ασυγκίνητη όταν δει έναν άντρα αγκαλιά με ένα παιδί ή ακόμα καλύτερα να κάθεται να παίζει μαζί του. Είναι αυτό το μητρικό ένστικτο που σιγοκαίει σε όλες τις γυναίκες, ακόμα και αν δεν το παραδέχονται.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αυτός ο άντρας μελλοντικά θα γίνει πολύ καλός πατέρας· γιατί, ίσως, τις γυναίκες που δε θέλουν να κάνουν παιδιά, να τις άφηνε ασυγκίνητες το θέαμα αυτό. Απλά στα μάτια τους αυτόματα ο εν λόγω κύριος μετατρέπεται αμέσως και σε έναν καλό σύντροφο. Ένα σύντροφο που δε διστάζει να δείξει τα συναισθήματά του. Γιατί και στις σχέσεις ένα είδος μητρικής φροντίδας χρειαζόμαστε· άντρες και γυναίκες.

Τι γίνεται, όμως, με αυτούς που όχι μόνο δεν ποζάρουν αλλά δηλώνουν ότι δε συμπαθούν τα ζώα; Για να είμαι ειλικρινής εμένα προσωπικά δε θα μου γέμιζε το μάτι. Μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί να τα φοβάται αλλά δε θα ήμουνα με κάποιον που δεν τα συμπαθεί. Επίσης, δε θα έδινα ποτέ και για κανέναν το κατοικίδιο μου επειδή εκείνος δεν τα συμπαθεί.

Κι αν αγαπούν τα ζώα αλλά δε θέλουν παιδιά; Μπορεί να αγαπάνε τα παιδιά αλλά να μη θέλουν για τους δικούς τους λόγους να κάνουν. Σεβαστό και κατανοητό. Αυτό συμβαίνει και με τα δύο φύλα εξάλλου.

Όσο αφορά τώρα τα κατοικίδια, νομίζω ότι ίσως να είναι ακόμα πιο γοητευτικό το γεγονός. Η εξήγηση είναι απλή. Οι άντρες μαθαίνουν από μικροί να είναι και να δείχνουν πιο σκληροί. Οι γονείς τους δέχονται σπανιότερα να τους πάρουν κάποιο ζωάκι και ακόμα πιο δύσκολα να αποτελεί μέρος της οικογένειάς τους. Συνήθως τα σκυλιά είναι κάπου έξω δεμένα στην αυλή ή το μπαλκόνι και μεγαλώνοντας έχουν όλο και λιγότερη επαφή μαζί τους. Επίσης οι περισσότεροι αντιπαθούν τις γάτες (δεν ξέρω γιατί). Δυστυχώς κιόλας πολλά αγοράκια –όταν δεν υπάρχει και η σωστή διαπαιδαγώγηση– τις θεωρούν παιχνίδι, με αποτέλεσμα να τις κυνηγάνε τις ατελείωτες ώρες.

Όταν λοιπόν βλέπεις έναν άντρα αγκαλιά με ένα σκύλο ή ακόμα καλύτερα με μια γάτα είναι από μόνο του ένας φυσικός μαγνήτης. Δείχνει ότι δε διστάζουν να δείξουν την ευαισθησία τους και ειδικά αν το παρουσιαστικό τους είναι άγριο και αρρενωπό, στα μάτια μιας γυναίκας είναι ο τέλειος συνδυασμός. Άντρας, άγριος με καρδιά μικρού παιδιού που θα είναι εκεί για μια αγκαλιά και δε θα φοβάται να εκδηλωθεί ή να γίνει πιο τρυφερός.

Έχει διαφορά αν είναι σκύλος ή γάτα; Ίσως λίγο. Αυτά τα δύο κατοικίδια που είναι και τα πιο συνήθη έχουν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα μεταξύ τους. Γι’ αυτό και υπάρχει και μια αιώνια κόντρα μεταξύ τους. Τα σκυλιά είναι πιο αγαπησιάρικα, ζητάνε συνεχώς χαδάκια και αγκαλίτσες και είναι άμεσα εξαρτημένα από τους ιδιοκτήτες-γονείς του.

Ενώ η γάτα είναι ένα κατεξοχήν περήφανο και ανεξάρτητο ζώο. Θέλουν να σέβεσαι την ανεξαρτησία τους, να έρθουν εκείνες προς το μέρος σου ζητώντας χαδάκια και όχι το αντίθετο. Οι σκύλοι υπακούνε, οι γάτες είναι από την φύση τους αναρχικές.

Όταν λοιπόν βλέπουμε άνδρες με γάτες, είναι σχεδόν διπλά αφροδισιακό. Μοιάζουν στα μάτια μας πιο μυστηριώδεις και εκλεκτικοί, ακριβώς όπως και το κατοικίδιο τους. Τέλος αν μπορεί να τιθασεύσει μια γάτα τότε μπορεί να κάνει το ίδιο και με μια γυναίκα. Ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι γυναίκες κρύβουν μια γάτα ή μια τίγρη μέσα τους. Το τι θα τους ξυπνήσεις είναι μια άλλη ιστορία.

diaforetiko.gr

Shares 332

Σχόλια


Read more:
Close