Μενού

Απίστευτο: Δύο «γκέι» λιοντάρια σε ρομαντική συνεύρεση στην Κένυα

Shares 66

Τλιοντάρια γκέι λιοντάρια ην ρομαντική συνεύρεση ανάμεσα σε δύο αρσενικά λιοντάρια «αιχμαλώτισε» με την κάμερά του ο φωτογράφος Paul Goldstein. Εντόπισε τα δύο λιοντάρια σε ένα απομονωμένο σημείο πίσω από κάτι θάμνους στο εθνικό πάρκο Μασάι Μάρα.

Αυτό που του έκανε εντύπωση, όπως ο ίδιος εξήγησε στην Daily Mail, όπου μπορείτε να δείτε και το σχετικό φωτογραφικό υλικό, ήταν η τρυφερότητα ανάμεσα στα δυο άγρια ζώα. Τονίζει μάλιστα πως οι σεξουαλικές επαφές ανάμεσα στα θηλυκά και τα αρσενικά λιοντάρια συνήθως διαρκούν ελάχιστα δευτερόλεπτα και καταλήγουν στο απότομο, σχεδόν βίαιο τράβηγμα του αρσενικού.

Αντίθετα, σε αυτήν την περίπτωση η συνεύρεση διήρκεσε για πάνω από ένα λεπτό, ενώ στη συνέχεια το ένα αρσενικό ζευγάρι πέρασε μπροστά από τον «εραστή» του και έτριψε τρυφερά και… συνωμοτικά τη μουσούδα του στη δική του.

Ορισμένοι βιολόγοι ισχυρίζονται ότι ανάλογες «γκέι» συμπεριφορές έχουν παρατηρηθεί σε 1.500 διαφορετικά ζωικά είδη, με αξιόπιστες καταγραφές σε τουλάχιστον 450 από αυτά ενώ ανάλογες συνευρέσεις έχουν απαθανατιστεί και παλαιότερα από φωτογράφους αν και οι επαφές ανάμεσα σε ομόφυλα λιοντάρια είναι σπάνιο φαινόμενο.

λιοντάρια γκέι λιοντάρια λιοντάρια γκέι λιοντάρια λιοντάρια γκέι λιοντάρια λιοντάρια γκέι λιοντάρια

newsbeast.gr

Shares 66

Σχόλια


Read more:
Close