Μενού

Βρέθηκε ο οδηγός που έσερνε με το αυτοκίνητό του τον σκύλο

Shares 308

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση ζώων Ο οδηγός που έσερνε με το αυτοκίνητό του τον σκύλο, με τις σοκαριστικές εικόνες να έχουν καταγραφεί σε κινητό, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό, βρέθηκε χθες από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, μεταφέροντας πληροφορίες από το kalavrytanews.com, ο οδηγός ισχυρίζεται πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό, καθώς το σκυλί που είχε δεμένο στην καρότσα του οχήματος του, έπεσε από το αυτοκίνητο χωρίς αυτός να το αντιληφθεί.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε την παρέμβαση των αστυνομικών αρχών, το οποίο κατέγραφε τον οδηγό του αγροτικού αυτοκινήτου να σέρνει τον δεμένο σκύλο στην επαρχιακή οδό Μεγάλου Σπηλαίου – Καλαβρύτων, στην ορεινή Αχαΐα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων ανέλαβε την αυτεπάγγελτη διερεύνηση του περιστατικού, με στόχο τον εντοπισμό του αγροτικού, αλλά και του οδηγού που κατέγραψε τις θλιβερές εικόνες. Χθες, σύμφωνα με το kalavrytanews.com, στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και σε όλη την διαδρομή από τη διασταύρωση της Κερπινής, υπάρχουν ίχνη αίματος.

Πηγή

Shares 308

Σχόλια


Read more:
Close