Μενού

Άνδρας έσωσε σκύλο που τον είχαν συσκευάσει με σκοπό να τον πουλήσουν για το κρέας του

Shares 288

διάσωση σκύλων Μια μέρα, ο Ξινγκουί περπατούσε σε έναν δρόμο της Κίνας, ψάχνοντας για ένα μέρος ώστε να καθίσει και να φάει κάτι. Τότε είδε μια ομάδα ανθρώπων που πουλούσε ζωντανούς σκύλους μέσα σε σάκους και προορίζονταν για κατανάλωση κρέατος. Ο άνδρας, δεν μπορούσε απλά να τους προσπεράσει.

Έτσι, πλήρωσε 90 δολάρια για έναν σκύλο και του έσωσε τη ζωή. Ο ίδιος αναφέρει: «Το περιβάλλον δεν είναι φιλικό προς τα σκυλιά, οπότε δεν μπορούσα να πάρω περισσότερους. Κατάφερα τουλάχιστον να σώσω έναν».

Όταν επέστρεψε στο σπίτι, έβγαλε φωτογραφία το τετράποδο μέσα στο σάκο, ώστε να δείξει στον κόσμο ότι αυτά τα ζώα πωλούνται σαν φτηνά εμπορεύματα. Έπειτα, έδωσε όνομα στον σκύλο, σηματοδοτώντας ένα νέο, πιο ευτυχισμένο, κεφάλαιο στη ζωή του: «Το όνομά του στα Καντονέζικα, σημαίνει «Doggo» (χαϊδευτικό για το «σκύλος» στα αγγλικά)».

Ο νέος ιδιοκτήτης ζει σε ένα μέρος που δεν επιτρέπονται σκύλοι, οπότε προς το παρόν το τετράποδο ζει στο γραφείο του. Ωστόσο, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να του προσφέρει ένα καλό περιβάλλον.

Το πιο σημαντικό, είναι πως ο Ντόγκο δεν κατέληξε να γίνει το γεύμα κάποιου. Δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος, αφού του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Ένας άνδρας περπατούσε στην Κίνα, όταν είδε μια ομάδα ανθρώπων να πουλάει ζωντανά σκυλιά, εγκλωβισμένα μέσα σε σάκους.

 

 

Twitter

Δεν άντεξε να τους προσπεράσει και να αφήσει τα τετράποδα να χρησιμοποιηθούν για κρέας.

 

 

Έτσι, πλήρωσε 90 δολάρια και αγόρασε έναν σκύλο, σώζοντας τη ζωή του.

διάσωση σκύλων

 

Twitter

Το περιβάλλον δεν είναι φιλικό προς τα σκυλιά, οπότε δεν μπορούσε να αγοράσει περισσότερους. Ο άνδρας έδωσε στον σκύλο ένα όνομα και έτσι ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

διάσωση σκύλων

 

Twitter

Προς το παρόν, ο Ντόγκο ζει στο γραφείο του άνδρα, μέχρι να διευθετήσουν το θέμα.

διάσωση σκύλων

 

Twitter

Οι συνάδελφοί του παραπονιούνται για την ακαταστασία που προκαλεί το τετράποδο. Αλλά ο άνδρας εξακολουθεί να προσπαθεί όσο μπορεί για να του παρέχει ένα καλό περιβάλλον.

διάσωση σκύλων

 

 

Twitter

[Twitter] [thedodo]

Πηγή

Shares 288

Σχόλια


Read more:
Close