Μενού

Απεγκλωβισμός κουταβιού στον Μαραθώνα! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Shares 522

Μαραθώνας Απεγκλωβισμός κουταβιού Την Παρασκευή 20/5/2016 μας ειδοποίησαν για εγκλωβισμένο αδέσποτο κουτάβι σε υπόνομο όμβριων στο κέντρο του Μαραθώνα. Μεταβήκαμε αμέσως στο σημείο ειδοποιώντας παράλληλα την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το κουταβάκι είχε πέσει από ένα ακάλυπτο φρεάτιο σαν κι αυτό που φαίνεται στο βίντεο, το οποίο όμως βρίσκεται σε δύσβατο σημείο με βάτα και πυκνή βλάστηση κάνοντας αδύνατη την διάσωσή του από εκεί.

Αφού οι πυροσβέστες άνοιξαν το αμέσως κοντινότερο φρεάτιο, ο εθελοντής του Φιλοζωικό Σωματείου Μαραθώνα Μαρίνος Μπράμος ήταν ο μόνος που χωρούσε κι έτσι ξεκίνησε για την ανάκτηση του μικρού σκύλου με ένα κινητό για φακό και για καταγραφή του περιστατικού σε βίντεο.
Μετά από μερικά μέτρα στο βάθος του αγωγού φαινόταν να υπάρχει άνοιγμα το οποίο όμως έβγαινε σε ψηλό σημείο και για αυτό ο σκύλος δεν μπορούσε να φύγει από εκεί. Επειδή από την φασαρία απομακρύνθηκε από το αρχικό του σημείο δεν υπήρχε τελικά άλλη λύση από το να συρθεί κάποιος μέσα στα βρώμικα νερά για να το μαζέψει.

Ο μικρός όταν βγήκε μπανιαρίστηκε και επέστρεψε στη μαμά του και στα αδέρφια του.
Αν κάποιος επιθυμεί να υιοθετήσει αυτόν ή κάποιο άλλο σκυλάκι του σωματείου μας μπορεί να μπει στο filozoikimarathona.gr/yiothesies/skyloi και να συμπληρώσει την σχετική αίτηση.
Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον εθελοντή μας!

www.irafina.gr

Shares 522

Σχόλια


Read more:
Close