Μενού

Μόσχα: Επιβάτες του μετρό βοήθησαν σκυλίτσα να γεννήσει οκτώ κουτάβια!

Shares 477

Σκύλος σκυλίτσα μόσχα γέννα «Όλοι όσοι βρίσκονταν στο βαγόνι συγκινήθηκαν μόλις είδαν τη γέννα», είπε μια αυτόπτης μάρτυρας.
Μια όμορφη και συγκινητική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν δεκάδες επιβάτες του μετρό της Μόσχας, όταν μια έγκυος σκυλίτσα σύρθηκε μέχρι ένα βαγόνι και γέννησε οκτώ κουτάβια. Η διεύθυνση του μετρό μέσω του Twitter δημοσιοποίησε το θέμα και ζήτησε από χρήστες να υιοθετήσουν τα σκυλάκια.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα το πρωί. Μια αδέσποτη σκυλίτσα μπήκε στο βαγόνι, προφανώς ζητώντας κάποια βοήθεια, καθώς ήταν ετοιμόγεννη. Οι επιβάτες ειδοποίησαν αμέσως τους υπαλλήλους του μετρό, οι οποίοι όμως μόλις έφτασαν διαπίστωσαν ότι το ζώο είχε ήδη γεννήσει ένα κουτάβι και ετοιμαζόταν για το δεύτερο!

Σκύλος σκυλίτσα μόσχα γέννα

«Όλοι όσοι βρίσκονταν στο βαγόνι συγκινήθηκαν μόλις είδαν τη γέννα», είπε μια αυτόπτης μάρτυρας.

Οι υπάλληλοι ζήτησαν από τους επιβάτες να βγουν από το τρένο και να πάρουν το επόμενο, ενώ αυτό που γέννησε η σκυλίτσα βγήκε εκτός υπηρεσίας.

Όσοι θέλουν πάντως να υιοθετήσουν τα σκυλάκια, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να μεγαλώσουν λίγο ή να πάρουν τη γενναία απόφαση να αναλάβουν όλη την ευτυχισμένη οικογένεια!

Σκύλος σκυλίτσα μόσχα γέννα
Shares 477

Σχόλια


Read more:
Close