Μενού

Ο σκύλος που με δίαιτα και γυμναστική έχασε τα περιττά κιλά

Shares 14

Σκύλος δίαιτα Η ιστορία της Στρούντελ, του επτάχρονου golden retriever που ήταν παχύσαρκο και με υπομονή και επιμονή έχασε τα περιττά κιλά, θα μπορούσε να εμπνεύσει και τους παχύσαρκους ανθρώπους.

Η παχυσαρκία των σκυλιών και των γατιών στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτελεί ένα πραγματικό πρόβλημα που προκαλεί προβλήματα υγείας και χαμηλή ποιότητα ζωής.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Kristy και ο John Cotthaus, ιδιοκτήτες της επιχείρησης εκπαίδευσης σκυλιών «Zoom Room Virginia Beach» αποφάσισαν να αναλάβουν την Στρούντελ και να τη βοηθήσουν στην απώλεια των περιττών κιλών.

Το golden retriever φρόντιζε μια εθελοντική ομάδα όταν πέθανε η ηλικιωμένη ιδιοκτήτριά του. Εξαιτίας του βάρους της η Στρούντελ έπασχε από φλεγμονή των αρθρώσεών της και ήταν ιδιαίτερα νωθρή.

Η Kristy και ο John πρόσφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, συνεργαζόμενοι με έναν διατροφολόγο και διαμόρφωσαν ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής για το σκύλο.

Η Στρούντελ δεν χρειάστηκε ούτε μία λιχουδιά για να ενεργοποιηθεί καθώς της άρεσε ιδιαίτερα να κάνει τις ασκήσεις που της έδιναν. Τελικά τα κατάφερε και έχασε δέκα κιλά (από 36 έφτασε να ζυγίζει 26 κιλά).

Σκύλος δίαιτα Σκύλος δίαιτα Σκύλος δίαιτα Σκύλος δίαιτα Σκύλος δίαιτα Σκύλος δίαιτα Σκύλος δίαιτα Σκύλος δίαιτα Σκύλος δίαιτα Σκύλος δίαιτα Σκύλος δίαιτα

newsbeast.gr

Shares 14

Σχόλια


Read more:
Close