Μενού

Αυτό είναι το μικρότερο σκυλί στον κόσμο!

Shares 49

τσιουάουα σκύλοι μικρότερο σκυλί Η κυρία Paulette Keller από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έχει αδυναμία στα μικρά σκυλιά. Όταν απέκτησε την Heaven Sent Brandy, ένα γλυκό καστανό τσιουάουα, δεν φανταζόταν ότι πολύ σύντομα θα γινόταν διάσημη.

Ο λόγος; Το αγαπημένο της κατοικίδιο είναι το μικρότερο σκυλί στον κόσμο, αφού το μήκος του δεν ξεπερνά τις 9 ίντσες, κερδίζοντας επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Μάλιστα, η Heaven Sent Brandy είναι λίγο μεγαλύτερη από ένα… κουτάκι Coca Cola!

τσιουάουα σκύλοι μικρότερο σκυλί

Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγονται το γεγονός ότι οι ανάγκες του σε τροφή καθημερινά περιορίζονται σε μια πολύ μικρή μερίδα, ενώ μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, ακόμη και μέσα σε μια… τσέπη! Μεγάλη προσοχή, όμως, χρειάζεται να επιδεικνύουν οι ιδιοκτήτες μέσα στο σπίτι, αφού πολύ εύκολα μπορούν να την τραυματίσουν ή ακόμη και να τη χάσουν!

τσιουάουα σκύλοι μικρότερο σκυλί

«Η Heaven Sent Brandy είναι αρκετά ζωηρή, υπερκινητική και έχει έντονο ταμπεραμέντο. Τόσο πολύ, μάλιστα, που πολλές φορές σε κάνει να νομίζεις πως έχεις δίπλα σου ένα… πίτμπουλ και όχι ένα τόσο δα τσιουάουα», λέει η ιδιοκτήτρια, υποδηλώνοντας με νόημα ότι δεν είναι μόνο το μέγεθος… που μετράει!

τσιουάουα σκύλοι μικρότερο σκυλί

perierga.gr

Shares 49

Σχόλια


Read more:
Close