Μενού

Υπεύθυνη υιοθεσία τρία χρόνια μετά με πρωταγωνιστές το σκυλάκο Ρεξ, την Έλενα και τους συμμαθητές της

Shares 13
υιοθεσία αδέσποτων Οι μικροί φίλοι του Αδέσποτου, συμμαθητές σε νηπιαγωγείο, τσεκάρουν στις 25 Μαΐου 2013 την απόφαση μιας εξ αυτών να υιοθετήσει ένα κουτάβι. Ξέρει τις υποχρεώσεις της; Είναι έτοιμη να τις αναλάβει; Οι φίλοι της Έλενας καταγράφουν τις υποχρεώσεις μιας υπεύθυνης υιοθεσίας, αφενός για να τις μάθουν οι ίδιοι αφετέρου για να ελέγξουν την αντίστοιχη γνώση των ενηλίκων. Πώς λέγανε παλιά «τα λέω στη νύφη για να τ” ακούσει η πεθερά;». Ε κάτι τέτοιο.
Τρία χρόνια μετά, τα ίδια παιδιά επαναλαμβάνουν την ιστορία. Ο χρόνος τα μεγάλωσε, μεγάλωσε και τον τετράποδο πρωταγωνιστή Ρεξ. Τίποτα δεν είναι ίδιο, τίποτα εκτός από τα ζητούμενα μιας υπεύθυνης υιοθεσίας ζώου.  Γι’ αυτό κι η παρέα έδωσε νέο ραντεβού σε τρία χρόνια πια, το 2019. Να είναι όλοι τους γεροί να ξανανταμώσουν.
υιοθεσία αδέσποτων
Ο Αδέσποτος είναι ένας σκυλάκος – ήρωας που εμπνεύστηκε η νηπιαγωγός και συγγραφέας Κική Δημητριάδου και δημιούργησε στο χαρτί με μελάνι ο Βαγγέλης Παπαβασιλείου. Αυτός ο υπέροχος κούταβος πρωταγωνιστεί στα μαθήματα ευαισθητοποίησης σε κοινωνικά θέματα και φιλοζωίας που παρακολουθούν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της Πέλλας και των Γιαννιτσών.
υιοθεσία αδέσποτων
υιοθεσία αδέσποτων
υιοθεσία αδέσποτων
Shares 13

Σχόλια


Read more:
Close