Μενού

Υιοθέτησε σκύλο για τα γενέθλιά της κι οι φωτογραφίες του πριν και του μετά μιλάνε από μόνες τους!

Shares 329

Μερικές φορές το καλύτερο στα γενέθλια σου δεν είναι τα δώρα που σου χαρίζουν αλλά αυτά που παίρνεις στον εαυτό σου. Ο χρήστης Ιmgur jekyllandclyde’ έκλεισε τα 25 αλλά αποφάσισε να γιορτάσει υιοθετώντας έναν καινούριο φίλο !

Υιοθέτησε τον Τεντυ, έναν φύλακα Αυστραλιανό ποιμενικό/Golden Retriever με υπέροχα μπλε μάτια και ένα ακαταμάχητο χαμόγελο. «Είναι σίγουρα κοριτσομαγνήτης. Αξίζει την προσοχή που λαμβάνει.» δήλωσε η ιδιοκτήτρια του Τεντυ. « Σκέφτηκα ότι ήταν τόσο αγαπητός και χαρούμενος στην ανθρώπινη κοινωνία.. Κι έτσι τον έφερα στο σπίτι και αυτά τα μάτια και τα αυτιά ζωντάνεψαν!».

Ο Τέντυ όχι μόνο την βοηθάει να παραμείνει δραστήρια κατά τη διάρκεια του χειμώνα αλλά είναι και πολύ χαδιάρης ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς !

Κυλήστε προς τα κάτω για να δείτε όλη την δόξα του Τεντυ κι αν σκέφτεστε να πάρετε ένα τριχωτό φίλο για σας αναλογιστείτε την ευθύνη που έχετε στο να είναι ευτυχισμένος και υγιής. Επίσης σκεφτείτε να σώσετε ένα σκυλάκια από το τοπικό σας καταφύγιο αντί να αγοράσετε από εκτροφεία.

Ο Τέντυ στο καταφύγιο και μετά στο σπίτι

σκύλος υιοθεσία Σκύλος σκύλοι

Τον πήρε  δώρο στον εαυτό της για τα γενέθλιά της

σκύλος υιοθεσία Σκύλος σκύλοι

Ήταν πολύ καλή ιδέα και για τους δυο τους !

σκύλος υιοθεσία Σκύλος σκύλοι

Δείτε πόσο χαδιάρης είναι !

σκύλος υιοθεσία Σκύλος σκύλοι

« Σκέφτηκα ότι ήταν τόσο αγαπητός και χαρούμενος στην ανθρώπινη κοινωνία…

σκύλος υιοθεσία Σκύλος σκύλοι

Κι έτσι τον έφερα στο σπίτι και αυτά τα μάτια και τα αυτιά ζωντάνεψαν!».

σκύλος υιοθεσία Σκύλος σκύλοι

Η όμορφη αυτή ιστορία είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε τώρα !

σκύλος υιοθεσία Σκύλος σκύλοι

Αν σκέφτεστε να πάρετε ένα τριχωτό φίλο για σας αναλογιστείτε την ευθύνη που έχετε στο να είναι ευτυχισμένος και υγιής. Επίσης σκεφτείτε να σώσετε ένα σκυλάκια από το τοπικό σας καταφύγιο αντί να αγοράσετε από εκτροφεία. 

boredpanda

loading...
Shares 329

Σχόλια


Read more:
Close