Μενού

Το σκυλί έκλαιγε με λυγμούς πάνω από το φέρετρο του αφεντικού του. Όταν πήγαν να το σηκώσουν; Απλά προσέξτε το βλέμμα του…

Shares 1K

Το σκυλί έκλαιγε με λυγμούς πάνω από το φέρετρο του αφεντικού του. Όταν πήγαν να το σηκώσουν; Απλά προσέξτε το βλέμμα του…

Το σκυλί έκλαιγε με λυγμούς πάνω από το φέρετρο του αφεντικού του. Όταν πήγαν να το σηκώσουν; Απλά προσέξτε το βλέμμα του... O Kid Vinil ήταν ένας διάσημος τραγουδιστής της Βραζιλίας. Μετά από μεγάλη μάχη όμως με μία ανίατη ασθένεια, ο 62χρονος πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα. Άφησε πίσω του θαυμαστές, φίλους, συγγενείς – και τον σκύλο του, Cosmo.

Ο Cosmo ήταν ο καλύτερος φίλος του τραγουδιστή και ήταν πάντα δίπλα του, οπότε ήταν λογικό να είναι εκεί στην κηδεία του. Ενώ πολλοί θρηνούσαν και τον αποχαιρετήσουν με τον τρόπο τους, ο Cosmo ήταν κάτω από το φέρετρο και έκλαιγε.

Τελικά, ένας από τους φίλους του Kid Vinil σήκωσε τον Cosmo πάνω έτσι ώστε να μπορέσει να δει για μία τελευταία φορά το αφεντικό του. Το βλέμμα στο πρόσωπο του σκυλιού τα λέει όλα. Καθώς ο Cosmo τον αποχαιρετούσε για μία τελευταία φορά, οι παρευρισκόμενοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Είναι ακόμα ένα τέλειο παράδειγμα που δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη που έχουν τα σκυλιά για τους ανθρώπους που τα φροντίζουν – μία αγάπη τόσο δυνατή που συνεχίζει ακόμα και μετά τον θάνατο.

Πηγή: fanpage.gr

loading...
Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close