Μενού

Την έδεσαν σε δέντρο στην Κηφισιά και την εγκατέλειψαν μ’ ένα σημείωμα

Shares 857

κακοποίηση σκύλων Στη  συμβολή των οδών Σουλίου και Όθωνος στην Κηφισιά Αττικής εντοπίστηκε η σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτογραφίες την οποία κάποιος για να ξεφορτωθεί την έδεσε σ’ ένα δέντρο και την εγκατέλειψε εκεί.

Δίπλα από την σκυλίτσα, η οποία ήταν εμφανώς φοβισμένη και όχι άδικα, βρέθηκε κι ένα σημείωμα που έγραφε: «Το αφεντικό του μπήκε στο νοσοκομείο. Όποιος μπορεί να το φροντίσει».

κακοποίηση σκύλων

Η σκυλίτσα, που δε φέρει ηλεκτρονική ταυτότητα, φιλοξενείται από μέλος της  Επιτροπής Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς, η οποία σημειωτέον δε διαθέτει καταφύγιο όπου θα μπορούσε ενδεχομένως να μεταφερθεί εκεί προσωρινά.

κακοποίηση σκύλων

 

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει αυτή την υπέροχη σκυλίτσα μπορεί να καλέσει την Επιτροπή Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς στον αριθμό κινητού τηλεφώνου  6932700882. Επίσης θα έχει την ευκαιρία να τη γνωρίσει από κοντά στο Puppy Day που διοργανώνεται κάθε Σάββατο από τις 12:00 έως τις 16:00 στο εμπορικό κέντρο Shopping Land, στην οδό Κολοκοτρώνη 1-3 στην Κηφισιά, έξω από το κατάστημα «Καζάκος».

istoriesadespoton.gr

Shares 857

Σχόλια


Read more:
Close