Μενού

Καταγγελία: Κυνοκομείο Σπάρτης, το σκληρό και αποκρουστικό πρόσωπο μιας ευρωπαϊκής, στα λόγια, χώρας, για τα ζώα. Εκατοντάδες ζώα στο έλεος μιας ανάλγητης δημοτικής αρχής!

Shares 6

ΠΦΠΟ Κυνοκομείο Σπάρτης καταγγελία κακοποίηση σκύλων ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας προς τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Τσίπρα, τους Υπουργούς ΑΑΤ κ. Αποστόλου και Τσιρώνη, στην Υπουργό Πολιτισμού κα Κονιόρδου, στην υπουργό Τουρισμού κα Κουντουρά, στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Δημητρίου, στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Τσουβάλα, στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Πατούλη και σε όποιον άλλον γνωρίζει και δεν αντιδρά έχοντας μια στρεβλή και θεωρητική εικόνα της αθλιότητας των δημοτικών κυνοκομείων, Νταχάου ζωντανών ψυχών.

Σπάρτη 2017, Ελλάδα 2017, ο πολιτισμός στα αζήτητα.

Κυνοκομείο Σπάρτης, το σκληρό και αποκρουστικό πρόσωπο μιας ευρωπαϊκής, στα λόγια, χώρας, για τα ζώα.

Παραθέτουμε αντί άλλων την περιγραφή και την έκκληση που μας έστειλε δημότης της Σπάρτης:

«Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κυνοκομεΊο ώστε να προσφέρουμε την όποια βοήθεια ενώ το έχουν κλείσει απέξω για να μην μπορούμε ούτε να δούμε.

Από όσα μπορέσαμε να μάθουμε τα ζώα σιτίζονται συν τοις άλλοις με ωμό κοτόπουλο… Στοιβάζονται σε κλουβιά είτε είναι δεμένα σε δέντρα εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες, σπίτι τους είναι οι κάδοι σκουπιδιών και διάφορα είδη ψυγείων. Ο αριθμός 500 ζώα… Με αποτέλεσμα άλλα να αλληλοτρώγονται, μέσα δε στην περασμένη εβδομάδα ένα κουτάβι έχασε το μάτι του από ένα μεγαλύτερο… Επίσης πήγανε ένα θηλυκό για στείρωση, το άνοιξε ο γιατρός και διαπίστωσε πως ήταν ήδη στειρωμένο… Ούτε καν γνωρίζουν ποια είναι στειρωμένα και ποια όχι… Έχουν έναν και μοναδικό υπάλληλο για 500 ζώα… Το κυνοκομείο δεν πληρεί κανέναν κανόνα ευζωίας ενώ ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ Αργυρόπουλος δήλωσε, ότι θα τα κάνει 1000 γιατί έτσι θέλει. Τα ζώα αυτά έχουν να αποπαρασιτωθουν εσωτερικά και εξωτερικά, πάνω από δύο χρόνια, είναι μέσα στους ψύλλους και τα τσιμπούρια. Όπως καταλαβαίνετε μπαίνουν υγιή και αρρωσταίνουν ή βγαίνουν απο εκεί νεκρά.

Σας παρακαλούμε βοηθήστε τα.»

Στον Δήμαρχο Σπάρτης έχουμε απευθυνθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν αλλά φωνή βοώντος. Δεν μας απομένει πια παρά η δημοσιοποίηση της κατάστασης μήπως και οι αρμόδιοι ευαισθητοποιηθούν.

Η Σπάρτη δεν είναι η εξαίρεση. Δυστυχώς αυτή η αποκρουστική εικόνα κυριαρχεί στην συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών κυνοκομείων.

Η νομοθεσία καταστρατηγείται γιατί έτσι θέλουν. Και εκεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ετοιμάζονται να αλλάξουν το νόμο.

Προς το χειρότερο και χωρίς τους Φιλοζωικούς Φορείς.

Σπάρτη 2017, Ελλάδα 2017, ο πολιτισμός στα αζήτητα.

ΠΦΠΟ Κυνοκομείο Σπάρτης καταγγελία κακοποίηση σκύλων ΠΦΠΟ Κυνοκομείο Σπάρτης καταγγελία κακοποίηση σκύλων ΠΦΠΟ Κυνοκομείο Σπάρτης καταγγελία κακοποίηση σκύλων ΠΦΠΟ Κυνοκομείο Σπάρτης καταγγελία κακοποίηση σκύλων

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

pfpo.gr

loading...
Shares 6

Σχόλια


Read more:
Close