Μενού

Μίνι σαφάρι στην «καρδιά» του Λονδίνου (Εικόνες)

Shares 24

Εικόνες Το νέο σχέδιο του ζωολογικού κήπου της αγγλικής πρωτεύουσας

Για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία ενός άγριου σαφάρι, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν μέχρι την Αφρική, ο ζωολογικός κήπος του Λονδίνου ετοιμάζεται να προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή στην «καρδιά» της αγγλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ο ζωολογικός κήπος του Λονδίνου ετοιμάζει εννιά μικρές καλύβες πολυτελείας, που θα μπορούν να φιλοξενούν έως τέσσερα άτομα η κάθε μία.

Εικόνες Οι τολμηροί επισκέπτες, που θέλουν να νιώσουν την εμπειρία του να… κοιμάσαι κοντά σε λιοντάρια (από απόσταση ασφαλείας!) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και μια ιδιωτική περιήγηση στο πάρκο με τους φροντιστές, καθώς επίσης και μια συνάντηση με άγρια ζώα από πιο κοντά, την ώρα του φαγητού, προτού απολαύσουν και οι ίδιοι το δικό τους σαφάρι-δείπνο.
Εικόνες Οι καλύβες θα διαθέτουν ξύλινες βεράντες και θα βρίσκονται μέσα σε έναν μεγάλο κήπο γεμάτο με εξωτικά φυτά, κοντά στο χώρο φιλοξενίας των λιονταριών.

Αν το σχέδιο πάρει την απαραίτητη έγκριση, αναμένεται να είναι έτοιμο την επόμενη άνοιξη.
Εικόνες Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν μια διαμονή έως και έξι ημερών από το Φεβρουάριο μέχρι το Δεκέμβριο και να επιλέξουν ανάμεσα από οικογενειακά πακέτα ή πακέτα ενηλίκων, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

newsbeast.gr
loading...
Shares 24

Σχόλια


Read more:
Close