Μενού

Ιεράπετρα: Βρήκε αδέσποτη γάτα να υποφέρει καμένη από καυτό λάδι! (Εικόνες)

Shares 422

Γάτα Με σοβαρά εγκαύματα εντόπισε την γάτα που βλέπετε στις φωτογραφίες μια γυναίκα στις 14 Μαρτίου στην Ιεράπετρα και για να την σώσει την μετέφερε σε άθλια κατάσταση στο κτηνιατρείο της Μαρινέλλας Αγαπουλάκη.

Το ζώο η γυναίκα το τάιζε καθημερινά και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στη γειτονιά της μένει κάποιος ή κάποια που είναι ικανός γι’ αυτό το φρικτό έγκλημα δηλαδή να περιλούσει με καυτό λάδι ένα ανυπεράσπιστο ζώο.

Γάτα

Σε αυτή την κατάσταση είναι το ζώο αν και έχουν περάσει 15 μέρες από τότε που κάποιος το έκαψε ζωντανό ρίχνοντας του καυτό λάδι.

Η γατούλα 15 μέρες μετά το συμβάν συνεχίζει να υποφέρει πολύ από τις εκτεταμένες πληγές και η γυναίκα που την βρήκε και τελικά την υιοθέτησε και παλεύει ακολουθώντας τις οδηγίες της κτηνιάτρου να τις απαλύνει τους πόνους καθαρίζοντας τις πληγές της.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ιεράπετρας, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η αντιπρόεδρος του Μαίρη Γουλιδάκη, σήμερα ενημέρωσε την Αστυνομία για το έγκλημα. Πρόκειται για ένα ακόμα φρικτό έγκλημα στο νησί της Κρήτης που ντροπιάζει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία καθώς δυστυχώς δεν υπάρχει περιοχή σε αυτό τον τόπο όπου τα ζώα να μην κακοποιούνται φρικτά.

diaforetiko.gr

loading...
Shares 422

Σχόλια


Read more:
Close