Μενού

Γενναίο κουτάβι παίρνει τον έλεγχο της κατάστασης και σώζει την έφηβη ιδιοκτήτρια από επίθεση βιαστή

Shares 149

κουτάβι Τα σκυλιά μπορούν να γίνουν εξαιρετικά προστατευτικά με τους ιδιοκτήτες τους, ακόμη κι απ’ τους πρώτους μήνες της ζωής τους. Έτσι, όταν ένα 5 μηνών κουτάβι pitbull συνειδητοποίησε ότι η ιδιοκτήτριά του είχε πρόβλημα, δεν δίστασε να αναλάβει δράση.

Η 18χρονη Maya Fairweather έβγαλε βόλτα την περασμένη Δευτέρα το κουτάβι του φίλου της που ονομάζεται Apollo. Η Maya είχε βάλει τα ακουστικά της για ακούσει μουσική, και έλυσε τον Apollo στο πάρκο.

κουτάβι

“Ένιωσα κάποιος να τραβάει τα ακουστικά μου,” είπε η Maya. “Νόμιζα ότι ήταν ο φίλος μου, γι’ αυτό γύρισα και χαμογέλασα – αλλά δεν ήταν φίλος μου.”

Αντ’ αυτού, ήταν ένας άγνωστος άντρας που την έριξε στο έδαφος και άρχισε να τραβάει το παντελόνι της, “Έπεσα μπρούμυτα,” είπε. “Απλά έκλεισα τα μάτια μου, γιατί λένε ότι αν το θύμα δει το πρόσωπό τους, θα το σκοτώσουν. Πάγωσα. Φοβήθηκα πολύ.”

κουτάβι

Αλλά όταν ο Apollo συνειδητοποίησε πως η Maya δέχτηκε επίθεση, ήρθε τρέχοντας και και δάγκωσε το πόδι του βιαστή τόσο δυνατά που ο άλλος δεν μπορούσε να τον τινάξει. “Τον άκουσα να λέει, « Γ…. το! » και έτρεξα μακριά. Έτρεξα στην απέναντι πλευρά του δρόμου,” δήλωσε η Maya.” Είναι ένα γλυκό σκυλί. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορούσε να δαγκώσει κάποιον. Δεν είχε δαγκώσει ποτέ κανέναν. Είναι συνήθως πολύ φιλικό και κάνει χαρές σε όλους,” δήλωσε η Maya, η οποία είναι ευγνώμων στον προστάτη της. “Ήταν προστατευτικός. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ χειρότερα. Δεν θα ήμουν τόσο τυχερή… Μου έσωσε τη ζωή…”

κουτάβι

Οι αστυνομικοί ψάχνουν αυτόν που επιτέθηκε στη Maya, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά την επίθεση του σκύλου, αλλά χωρίς τον Apollo, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

“Πραγματικά, ποτέ δεν ήθελα αυτό το σκυλί. Αλλά τώρα το έχω μέσα στην καρδιά μου. Αυτός ο σκύλος είναι ένας ήρωας,” είπε η μητέρα του φίλου της, του Carlos.

diaforetiko.gr

Shares 149

Σχόλια


Read more:
Close