Μενού

Εγκαταλελειμμένο πόνυ έχασε τη μαμά του. Έτσι οι διασώστες του δίνουν ένα μεγάλο λούτρινο αρκούδο για να το αγκαλιάζει

Shares 2K

πόνυ Οι διασώστες στο Εθνικό Πάρκο Dartmoor σοκαρίστηκαν όταν έπεσαν πάνω σε ένα νεογέννητο πόνυ που ήταν αδύναμο και έπασχε από σοβαρή αφυδάτωση. Η μητέρα του καημένου αυτού ζώου δεν ήταν πουθενά. Οι διασώστες πήγαν γρήγορα το πόνυ στο καταφύγιό τους, στο Devon της Αγγλίας, όπου τον φρόντισαν και του έδωσαν τα αντιβιοτικά που χρειαζόταν. Το γλυκό αυτό πόνι το ονόμασαν Breeze.

πόνυ

Μια εβδομάδα αργότερα, η υγεία του Breeze είχε κάπως βελτιωθεί, αλλά ήταν ακόμα πολύ στενοχωρημένο. Για να τον κάνουν να αισθανθεί καλύτερα, οι διασώστες του, του έδωσαν ένα λούτρινο αρκουδάκι. Προς έκπληξή τους, ο Breeze δέθηκε γρήγορα με το παιχνίδι αυτό, τόσο που το αντιμετώπιζε σαν να ήταν η μαμά του.

πόνυ

Ο Breeze αγκαλιάζει το αρκουδάκι και παίρνει έναν ήσυχο υπνάκο. Το αρκουδάκι του, τον βοήθησε να αισθανθεί πιο όμορφα και άνετα στο καταφύγιο.

πόνυ

Ένα μήνα αργότερα, το καταφύγιο τράβηξε το ακόλουθο βίντεο με τον Breeze, στο οποίο φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Έγινε πιο δραστήριος και αγαπάει να παίζει στο στο χωράφι με τα άλλα πουλάρια. Ένας από τους διασώστες, δήλωσε, επίσης, ότι συχνά έμπαινε σε μπελάδες. Αγαπούσε να μαζεύει πέτρες και ξύλα, τα οποία οι εργαζόμενοι έπρεπε να πάρουν από το στόμα του. Μετά από σκληρή δουλειά και αφοσίωση, ο χαρακτήρας του γλυκού αυτού ζώου άρχισε να λάμπει.

πόνυ

Η ζωή του μικρού Breeze ξεκίνησε άσχημα, αλλά βελτιώθηκε σημαντικά χάρη στη βοήθεια κάποιων αφοσιωμένων εθελοντών και του λούτρινου αρκούδου του.

Δείτε τον αξιολάτρευτο Breeze και το αρκουδάκι του στο βίντεο που ακολουθεί.

diaforetiko.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close