Μενού

19 νέα αστεία κόμικς από τη Βανέσσα Χίμλερ που απαθανατίζουν τη ζωή της με δύο παχουλές γάτες

Shares 0

“Οι γάτες έχουν τη γοητεία να μοιάζουν με λούτρινα ζωάκια, αλλά ρωτήστε κάθε ιδιοκτήτη γάτας πώς είναι να έχει για κατοικίδιο ένα από αυτά τα πανέμορφα πλάσματα και θα σας πουν ότι η πραγματικότητα δεν είναι πάντα τόσο γοητευτική.” Έτσι λοιπόν η Βανέσσα Χίμλερ, μία εικονογράφος με έδρα στο Αμβούργο, τη Γερμανία, περιγράφει τη ζωή με τους αγαπημένους μικρούς διαβολάκους τους και δεν μπορούσαμε να πούμε κάτι καλύτερο.

Ζώντας με δύο γάτες, το Mikosch και την Koschka, η Βανέσσα αποφάσισε να δημιουργήσει ένα αστείο κόμικ που δείχνει την τρελή πλευρά του να είσαι μια “χαζή ιδιοκτήτρια γάτας”. Η ιδιοκτήτρια ζωγραφίζει από την παιδική της ηλικία και έλαβε το μεταπτυχιακό της στην εικονογράφηση στο HAW του Αμβούργου. Με το πέρασμα των χρόνων ανέπτυξε το δικό της μοντέρνο στυλ και δημιούργησε πολλές λαμπρές εικονογραφήσεις.

Στα κόμικς της, η καλλιτέχνιδα παρουσιάζει την καθημερινή ζωή σαν μία “τρελή γατομαμά” και τις παράξενες και χαρούμενες στιγμές με τα δυο της τριχωτά κατοικίδια. Πιστεύουμε ότι πολλές από τις καταστάσεις που παρουσιάζονται στις ζωγραφιές μπορεί να είναι πολύ οικείες σε όλους τους ιδιοκτήτες εκεί έξω Έχουμε δίκιο;

Η συλλογή της Βανέσσα δεν αποτελείται μόνο από ασπρόμαυρα κόμικς με γάτες αλλά από πολύχρωμες και γλαφυρές εικονογραφήσεις ανθρώπων και ζώων επίσης. Αν ενδιαφέρεστε να δείτε παραπάνω έργα της, μπορείτε να τσεκάρετε το τη σελίδα της στο Instagram, όπως και την ιστοσελίδα της.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close