Μενού

Η ζωή ενός μικρού κατσικιού που έχασε τα δύο του πόδια από κρυοπαγήματα

Shares 79

κατσίκι κατσικάκι Η παρακάτω ιστορία είναι σχετικά με το αρσενικό κατσικάκι Izzy, ένα κατσικάκι που γλύτωσε 2 φορές από το θάνατο και τελικά μπήκε στη ζωή της Rory Clow.

Ο Izzy λοιπόν, γεννήθηκε ένα βράδυ του Γενάρη που η θερμοκρασία ήταν κάτω από τους 25 βαθμούς κελσίου αλλά σα να μην έφτανε αυτό, λόγω μιας αναπηρίας δε μπορούσε να μαζέψει τα πόδια του κάτω από το σώμα του, κάτι που έκανε τους ιδιοκτήτες του να αποφασίσουν ότι καλύτερο θα ήταν να “κοιμηθεί”. Η Rory έμαθε για την ιστορία του και ζήτησε άδεια να δουλέψει μαζί του, έτσι μέσα από μια σειρά ασκήσεων και εργαλείων, ο Izzy κατάφερε να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πόδια του πλήρως.

Η τύχη δεν ήταν όμως μαζί του αφού ένα άλλο βράδυ, λόγω των ήπιων κρυοπαγημάτων που είχε την πρώτη μέρα της ζωής του ήταν πιο επιρρεπής στο να το ξανά πάθει, κάτι που όντως έγινε και αυτή τη φορά ήταν κρυοπαγήματα επιπέδου 4. Ο Izzy έχασε τα δύο του πίσω πόδια και οι ιδιοκτήτες του για άλλη μία φορά αποφάσισαν πως η ευθανασία ήταν η μόνη ή τουλάχιστον η καλύτερη επιλογή.

Η Rory Clow κατάφερε να υιοθετήσει το μικρό κατσικάκι και δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη με αυτή την επιλογή. Ζει σε ένα διαμέρισμα, κάνει παρέα με τον σκύλο της Rory και λατρεύει να τον ταίζει από το μπουκάλι κάθε 4 ώρες! Ο κτηνίατρος την διαβεβαίωσε ότι η διαδικασία αφαίρεσης των ποδιών θα ήταν πλήρως ανώδυνη όπως και τελικά φαίνεται να ήταν. Μπορεί ο μικρός Izzy να μη μπορέσει να πηδάει όπως εκείνο το κατσικάκι αλλά σίγουρα με τα τεχνητά πόδια θα μπορέσει να συνεχίσει να απολαμβάνει την ζωή!

κατσίκι κατσικάκι κατσίκι κατσικάκι κατσίκι κατσικάκι κατσίκι κατσικάκι κατσίκι κατσικάκι κατσίκι κατσικάκι κατσίκι κατσικάκι κατσίκι κατσικάκι κατσίκι κατσικάκι κατσίκι κατσικάκι κατσίκι κατσικάκι

wonderful.gr

Shares 79

Σχόλια


Read more:
Close