Μενού

Βρήκαν αυτή την εξουθενωμένη μητέρα να κείτεται σε μια γωνιά, αλλά αυτό που έκρυβε από κάτω της θα σας σοκάρει! (Βίντεο)

Shares 189

Μητέρα Όλοι κοιτούσαν περίεργα τον αδέσποτο Hero που γαύγιζε με μανία στους περαστικούς, ώσπου δύο από αυτούς αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν.

Επί αρκετές εβδομάδες τα μέλη μιας φιλοζωικής στο Τέξας προσπαθούσαν να τον μαζέψουν από το πάρκο στο οποίο σύχναζε, χωρίς επιτυχία. Μέχρι που την περασμένη Τρίτη το βράδυ, ο Hero έτρεξε προς το μέρος της Marina Tarashevsce και του John Miller γαυγίζοντας σαν τρελός! Οι δύο εκπαιδευτές δεν άργησαν να καταλάβουν πως προσπαθούσε να τους προειδοποιήσει για κάτι, οπότε αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν.

Ο Hero τους οδήγησε σε ένα καμμένο δέντρο κοντά σε ένα ρυάκι, κάτω από το οποίο βρισκόταν δέκα νεογέννητα κουτάβια που έτρεμαν από το κρύο (ένα από αυτά το πρόλαβαν οριακά πριν παγώσει) και η εξαντλημένη μητέρα τους, που αργότερα ονομάστηκε Mona.

Μητέρα

Πέντε μέρες αργότερα, και αφού τα 11 ζωάκια μεταφέρθηκαν για να τα φροντίσουν, ο Hero δεν έχει φύγει από το πλευρό τους…

fanpage.gr

Shares 189

Σχόλια


Read more:
Close