Μενού

We Love Pets: Γιορτή φιλοζωίας στο The Mall!

Shares 120

Γιορτή We Love Pets Mall Μία ενέργεια αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας!

Από τις 17 έως και τις 30 Ιουνίου, το The Mall Athens προσκαλεί όλους τους λάτρεις των ζώων στο ”We Love Pets”, σε μια ενέργεια αφιερωμένη αποκλειστικά στους τετράποδους φίλους μας!

Το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο θα υποδεχτεί φιλοζωικές οργανώσεις, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη σημαντική δράση τους, αλλά και θα υποστηρίξει έμπρακτα το έργο τους.

Φυσικά, θα φιλοξενήσει και μια σειρά από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με επίκεντρο τα ζώα, που θα απολαύσουν τόσο οι μεγάλοι όσο και οι μικροί επισκέπτες του The Mall Athens.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του “We Love Pets”, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις ενέργειες των συνεργαζόμενων φιλοζωικών οργανώσεων που θα φιλοξενηθούν στο εμπορικό, και να μάθει χρήσιμες πληροφορίες για το σημαντικό τους έργο.

Γιορτή We Love Pets Mall

Επιπλέον, υποστηρίζοντας έμπρακτα τη δράση τους, το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο θα προσφέρει 15.000 μερίδες τροφής για τα τετράποδα ζωάκια των φιλοζωικών οργανώσεων που θα λάβουν μέρος στην ενέργεια.

Μοναδικές εκπλήξεις θα περιμένουν βέβαια και τους μικρούς επισκέπτες, καθώς το The Mall Athens έχει σχεδιάσει μια σειρά από ψυχαγωγικές παιδικές δράσεις με θέμα τα χαριτωμένα τετράποδα, αποκλειστικά για εκείνους.

Οι εκπλήξεις περιλαμβάνουν ένα ξεχωριστό stage για τη δημιουργία ευφάνταστων χειροτεχνιών, καθώς και ένα στίβο με συναρπαστικά διαδραστικά παιχνίδια προσομοίωσης, που θα τους κρατήσουν συντροφιά για ώρες!

H ενέργεια “We Love Pets” φιλοξενεί τις φιλοζωικές οργανώσεις Αδεσποτολόγιο, την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, την Φιλοζωική Ένωση προστασίας αδέσποτων δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού, τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας, έχει την συμμετοχή των Σκύλων Οδηγών Ελλάδας, τελεί υπό την αιγίδα του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος (ΚΟΕ) και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του καταστήματος CONCEP(e)T, που βρίσκεται στο επίπεδο 0 του The Mall Athens.

Shares 120

Σχόλια


Read more:
Close