animalplanet.gr | Κατοικίδια & Ζώα

Βοηθάμε την ΑΝΙΜΑ να μεγαλώσει 3 ζαρκαδάκια (Εικόνες)

Βρέθηκαν ορφανά και η ΑΝΙΜΑ τα φροντίζει μέχρι να είναι έτοιμα να αυτοσυντηρηθούν.

Ο Τρίτων, ο Πάτρικ και η Τρίνιτυ υπολογίζεται να μείνουν στη φροντίδα της οργάνωσης μέχρι το Μάρτιο. Τότε υπολογίζεται ότι τα τρία ζαρκαδάκια θα είναι έτοιμα να μπορέσουν να επιστρέψουν ανεξάρτητα στη φύση. Τα έξοδα είναι πολλά και τα τρια γλυκήτατα μωρά χρειάζονται τη βοήθειά μας.

ΤΑ ΖΑΡΚΑΔΑΚΙΑ

Μπορείτε να κάνετε online μία δωρεά για τα τρία ζαρκαδάκια ΕΔΩ. Σε περίπτωση που ξεπεραστεί ο οικονομικός στόχος, η ΑΝΙΜΑ θα αξιοποιήσει το πλεόνασμα για την περίθαλψη και επανένταξη των χιλιάδων ζώων που φτάνουν κάθε χρόνο στο σταθμό.

Ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2005 και είναι μια από τις σοβαρότερες πρωτοβουλίες στον τομέα της περίθαλψης άγριων ζώων στην Ελλάδα. Η βασική ιδρυτική ομάδα αποτελείται από άτομα με πολύχρονη και μοναδική εμπειρία στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την περίθαλψη άγριων ζώων, καθώς έχουν θητεύσει για πολλά χρόνια σε αντίστοιχες δραστηριότητες στη χώρα μας. Η ομάδα πλαισιώνεται από κτηνιάτρους, περιβαλλοντολόγους, δασολόγους, νομικούς, τεχνικούς διαφόρων αντικειμένων και ειδικευμένα στελέχη σε διαχείριση ΜΚΟ.

Η ίδρυση της ΑΝΙΜΑ ήρθε να καλύψει την ανάγκη αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της περίθαλψης και επανένταξης των άγριων ζώων, σύμφωνα με τις διεθνείς εξελίξεις και τις ιδιαίτερες συνθήκες που παρουσιάζει η χώρα μας.

Η ΑΝΙΜΑ οργανώνει και συμμετέχει σε εκδηλώσεις ενημέρωσης, στoχεύοντας σε ένα διευρυμένο κοινό: μαθητές, κατοίκους υποβαθμισμένων περιοχών, οικονομικούς μετανάστες κ.λπ.

 

Πώς αλλιώς μπορώ να βοηθήσω την ΑΝΙΜΑ;

trihes.gr