Μενού

Βλέπει έναν άντρα να βγαίνει από το αυτοκίνητο του… Προσέξτε τώρα την αντίδραση των σκυλιών της…

Shares 692

Σκύλος αυτοκίνητο Σε ένα επεισόδιο του Animal Planet, οι εθελόντριες Tia και Mariah κάνουν κάτι συγκινητικό, το οποίο έγινε viral πολύ γρήγορα.

Η Tia και η Mariah είχαν ακούσει την ιστορία του Joshua και συγκινήθηκαν. Ο Joshua ήταν ένας βετεράνος, ο οποίος όταν επέστρεψε στην κανονική ζωή του δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί. Ένιωθε ότι δεν άνηκε εκεί και ήταν τελείως απομονωμένος από τους άλλους.

Τελικά όμως δέθηκε με δύο σκύλους που του έδειξαν την αφοσίωση και την υποστήριξη που χρειαζόταν για να σταθεί ξανά στα πόδια του. Ο Panda και η Mama κόλλησαν μαζί του όπως κανείς άλλος.

Ωστόσο, κάποια στιγμή ο Joshua έπρεπε να φύγει για την Καλιφόρνια και δεν μπορούσε να πάρει τα σκυλιά του μαζί. Έτσι, τα άφησε στη Louisiana. Του έλειπαν πολύ όμως και έτσι  ζήτησε από την Tia και την Mariah να του τα φέρουν στην Καλιφόρνια.

Οι δύο εθελόντριες πήγαν τα σκυλιά στον Joshua στο Λος Άντζελες και η συνάντησή τους ήταν απίστευτα συγκινητική. Άρχισαν να κουνάνε τις ουρές τους γρήγορα, να χοροπηδάνε και να φιλάνε τον ιδιοκτήτη του.

Το πιο σημαντικό είναι ότι τα σκυλιά άρχισαν να τρώνε ξανά, γιατί είχαν σταματήσει όταν έφυγε ο Joshua.

fanpage.gr

loading...
Shares 692

Σχόλια


Read more:
Close