Μενού

Βίντεο: Μεθυσμένος πίθηκος κυνήγησε τους θαμώνες ενός μπαρ με μαχαίρι 30 εκατοστών

Shares 13

Μεθυσμένος πίθηκος Ο ιδιοκτήτης του μπαρ αναγκάστηκε να καλέσει άμεσα την πυροσβεστική για να μαζέψει το μεθυσμένο ζώο που ήταν σε… παροξυσμό – Αφού «συνελήφθη», αφέθηκε ελεύθερος στη φύση όμως επέστρεψε προκαλώντας νέες ταραχές.
Ένα πελώριο μαχαίρι μήκους τριάντα εκατοστών άρπαξε ένας… μεθυσμένος πίθηκος και πήρε στο κυνήγι τους άνδρες θαμώνες ενός μπαρ στη Βραζιλία, αφήνοντας ωστόσο ήσυχες τις πελάτισσες του μαγαζιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, o καπουτσίνος πίθηκος έγινε ιδιαίτερα επιθετικός όταν άρχισε να πίνει το ρούμι που άφηναν στα ποτήρια τους οι πελάτες του μπαρ, στην περιοχή Παραΐμπα. Έχοντας μάλλον μεθύσει από το δυνατό ποτό, το κατά τ” άλλα συμπαθέστατο πιθηκάκι άρπαξε ένα μαχαίρι… μεγαλύτερο από το μπόι του (περίπου 30 εκατοστά) και επιτέθηκε στους άνδρες πελάτες του μπαρ, οι οποίοι εγκατέλειψαν έντρομοι το κτήριο, με τον καπουτσίνο να τους παίρνει στο κατόπι κραδαίνοντας το κουζινομάχαιρο.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ αναγκάστηκε να καλέσει άμεσα την πυροσβεστική για να μαζέψει το μεθυσμένο ζώο που ήταν σε… παροξυσμό.

Όπως δείχνει το βίντεο που ανέβασε ένας από τους θαμώνες online, το ζωάκι είχε καταφύγει στη στέγη για να μην αιχμαλωτιστεί, όμως τελικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να το πιάσουν και να το αφοπλίσουν. Στη συνέχεια το απελευθέρωσαν σε ένα κοντινό δάσος, όπως ο αμετανόητος ταραξίας επέστρεψε και συνέχισε να επιτίθεται στους κατοίκους της μικρής πόλης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι αρχές προσπαθούν τώρα να αποφασίσουν αν πρέπει να απελευθερώσουν ξανά τον ζώο ή να το κρατήσουν αιχμάλωτο σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον.

protothema.gr

Shares 13

Σχόλια


Read more:
Close