Μενού

Βίντεο: Ακτιβιστές απελευθέρωσαν πιτ μπουλ που βιαζόταν επί οκτώ χρόνια από τον ιδιοκτήτη του

Shares 2K

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων Χρειάστηκαν τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για να διασφαλιστεί η επιβίωσή του.
Από τον εφιάλτη που βίωνε τα τελευταία οχτώ χρόνια γλίτωσε πρόσφατα ένα πιτ μπουλ, μετά από τη σωτήρια παρέμβαση μιας ομάδας ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων που το «απήγαγε» από τον ιδιοκτήτη και βιαστή του.

Σύμφωνα με την Mirror, το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Σαλαβάτ της Δημοκρατίας του Μπασκορτοστάν, μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν ο ιδιοκτήτης του σκυλιού εθεάθη να το βιάζει στη μέση ενός πάρκου.

Έξαλλοι οι κάτοικοι της γύρω περιοχής κατήγγειλαν τον άνδρα στην αστυνομία, η οποία ωστόσο αρνήθηκε να αναλάβει δράση. Τότε ήταν που αποφάσισε να παρέμβει μια ομάδα ακτιβιστών, η οποία άρπαξε τον σκύλο από τον βασανιστή του μια μέρα που το έβγαλε βόλτα.

Οι ακτιβιστές μετέφεραν στο σκυλί σε κτηνίατρο, ο οποίος έμεινε άφωνος από την κακοποίηση στην οποία είχε υποβληθεί. Τα εσωτερικά του όργανα είχαν τραυματιστεί σε τέτοιο βαθμό από τη χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, που χρειάστηκαν τρεις χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η επιβίωσή του.

Μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις, τη φροντίδα του σκυλιού ανέλαβε μία από τους σωτήρες του. Σύμφωνα με την ακτιβίστρια, ο «Ραμσής» συνέρχεται αργά αλλά σταθερά από την κακοποίηση που υπέστη και έχει ήδη ανακτήσει την όρεξή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την εκτεταμένη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση, η αστυνομία συνέλαβε επιτέλους τον διαταραγμένο ιδιοκτήτη του σκυλιού, ωστόσο οι εισαγγελείς επέλεξαν να μην ασκήσουν δίωξη εναντίον του αλλά να του επιβάλουν απλώς ένα πρόστιμο 30 ευρώ!

protothema.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close