Μενού

Μοιάζει σαν μια συνηθισμένη φωτογράφιση με τον μπαμπά, τη μαμά και το «μωρό»… ΜΗΝ βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα!

Shares 61

Η Abby Lee και ο Matt Kay είναι ένα νεαρό ζευγάρι που όπως και πολλά άλλα ζευγάρια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους γονείς του. Τους πιέζουν να κάνουν παιδί!
Θέλοντας να δουν με χιούμορ την όλη ιστορία, έκαναν το χατήρι στους δικούς τους, αυξάνοντας την οικογένειά τους κατά ένα μωρό. Ένα μωρό, όμως, που δεν είναι σαν τα άλλα. Και σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμεναν οι γονείς.
Ένα νεογέννητο κουτάβι μπήκε στη ζωή τους κι αυτοί το υποδέχτηκαν με τιμές… μωρού. Τίμησαν, μάλιστα, τον ερχομό του με μια υπέροχη φωτογράφηση! Πως αλλιώς θα γιόρταζαν, άλλωστε, το γεγονός ότι έγιναν γονείς;
Η φωτογράφος Elisha Minette είχε την ιδέα να κάνουν φωτογράφηση με τον Ηumphry το νέο κουτάβι, την ημέρα που το έφεραν για πρώτη φορά στο σπίτι τους. Η πρότασή της έγινε δεκτή με ενθουσιασμό! Κι αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, ήταν όντως μια υπέροχη ιδέα. Όπως υπέροχο είναι κι αυτό το μικρό τετράποδο μωρό!

Απολαύστε τους:

Για να σταματήσει επιτέλους ο κόσμος να ρωτάει πότε θα κάνουν μωρό, ο Matt και η Abbey απέκτησαν ένα… Κουτάβι!

Shares 61

Σχόλια


Read more:
Close