Μενού

Βασάνισαν σκυλάκι στην Αίγυπτο, κόβωντάς του τη μύτη… Μέχρι που εμφανίστηκε αυτή η γυναίκα στη ζωή του!

Shares 1K

κακοποίηση σκύλων αίγυπτος Η ιστορία με ένα βασανισμένο, αδέσποτο σκυλάκι του οποίου η μύτη είχε κοπεί βάναυσα, βρήκε αίσιο τέλος όταν μια γυναίκα από το Τέξας το υιοθέτησε.

Ο Anubis, αυτό το σκυλάκι από την Αίγυπτο, κρυβόταν κάτω από ένα αυτοκίνητο στο Κάιρο, όταν τον βρήκαν οι διασώστες. Η 48χρονη Kelly Hutson, από το Spring του Τέξας, διαβάσε για τον Anubis και αμέσως θέλησε να τον υιοθετήσει.

Το ρύγχος του σκύλου είχε αποκοπεί με κάποιο είδο λεπίδας και τριγυρνούσε στους δρόμους του Καΐρου πριν το Ίδρυμα Προστασίας Ζώων τον βρει και τον συλλέξει.

Εθελοντές, την Κυριακή που μας πέρασε, συντόνισαν το ταξίδι του Anubis, διάρκειας 10 ωρών με αυτοκίνητο, από το Ελ Πάσο έως το Τέξας.

Τον Ιανουάριο, η σωστική ομάδα SNARR για ζώα με ειδικές ανάγκες, χρηματοδότησε και συντόνισε – με τη βοήθεια εθελοντών – να φέρει τον Anubis στις ΗΠΑ.

Το τυχερό αυτό σκυλάκι έφτασε στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης όπου τον παρέλαβαν μέλη της SNARR και φροντίσαν να φτάσει με ασφάλεια στο νέο του σπιτικό στο Τέξας.

Όταν έφτασε στο Ελ Πάσο, ο Anubis έμεινε σε ένα καταφύγιο με άλλα σκυλιά μέχρι να υιοθετηθεί. Και μετά από αυτό το μεγάλο ταξίδι, επιτέλους γνώρισε την καινούρια του οικογένεια αυτή τη Κυριακή.

Όταν ο Anubis έφτασε, ήταν λίγο συγχυσμένος και εξαντλημένος από το ταξίδι. Αλλά η Kelly, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια ενός pet shop, είπε πως δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Αναπνέει και τρώει καλά. Είναι το πιο γλυκό και τρυφερό πλάσμα που έχω γνωρίσει ποτέ.» Ο Anubis είναι μεταξύ πέντε και εννέα ετών. Προς το παρόν τον κρατούνν ξεχωριστά από τα άλλα τρία σκυλιά τους, άλλα δήλωσαν πως προσαρμόζεται γρήγορα και πολύ καλά.

Και όπως όλα τα σκυλιά, ο Anubis αγαπάει τις αγκαλιές!

κακοποίηση σκύλων αίγυπτος κακοποίηση σκύλων αίγυπτος κακοποίηση σκύλων αίγυπτος κακοποίηση σκύλων αίγυπτος κακοποίηση σκύλων αίγυπτος

fanpage.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close