Μενού

Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα για να δει τι παθαίνουν τα εγκλωβισμένα ζώα. Αυτό που διαπίστωσε, θα σας σοκάρει!

Shares 113

καύσωνας ζώα αυτοκίνητο Μία φιλόζωη νεαρή γυναίκα κάνει κάτι ακραίο για να πείσει τους ιδιοκτήτες σκύλων να μην αφήνουν τα ζώα τους μέσα στο αυτοκίνητο τις μέρες με καύσωνα.

Η Jess Ritchie, 24 ετών, κατέγραψε ένα 10λεπτο βίντεο κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου καύσωνα, όπου υπέβαλλε τον εαυτό της σε ένα πείραμα μένοντας στο αυτοκίνητο με τα παράθυρα κλειστά και τον κλιματισμό απενεργοποιημένο σε μια ηλιόλουστη μέρα, με τον ίδιο τρόπο που κάποιοι αμελούν να αφήσουν τα ζώα τους μέσα στο αυτοκίνητο σε μια ζεστή μέρα με πολλές φορές τραγικά αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η κοπέλα μετράει την συνεχώς αυξανόμενη θερμοκρασία. Μόλις την περασμένη εβδομάδα σε μια επαρχιακή πόλη της Αγγλίας, αστυνομικοί έσπασαν το παράθυρο ενός οχήματος για να σώσουν ένα σκυλάκι που παραλίγο να πεθάνει, καθώς δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Παρακολουθήστε παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο με παρόμοιες συνθήκες που βιώνουν τα ζώα σε κλειστά οχήματα.

καύσωνας ζώα αυτοκίνητο καύσωνας ζώα αυτοκίνητο καύσωνας ζώα αυτοκίνητο καύσωνας ζώα αυτοκίνητο καύσωνας ζώα αυτοκίνητο καύσωνας ζώα αυτοκίνητο καύσωνας ζώα αυτοκίνητο καύσωνας ζώα αυτοκίνητο καύσωνας ζώα αυτοκίνητο καύσωνας ζώα αυτοκίνητο καύσωνας ζώα αυτοκίνητο καύσωνας ζώα αυτοκίνητο

fanpage.gr

Shares 113

Σχόλια


Read more:
Close